Tip, doe geen burnouts op je iPhone [video]

Bye bye iPhone
Ja, waarom eigenlijk niet?

Sommige tips zijn zo handig dat je er blij van wordt. Zo ook deze, doe alsjeblieft geen burnout op je iPhone 6s. Want, hoewel iedereen en zijn 17-jarige zoon burnouts leuk vindt, blijken ze voor sommige dingen toch minder goed te zijn. Parkeergarages bijvoorbeeld, die vinden burnouts niet cool als er een hotel boven zit. En iPhones 6s’en die blijken toch ook minder van burnouts te houden dan de gemiddelde voorbijganger. Who could have thought that?

Moet je ons geloven op ons woord? Nee, natuurlijk niet. Maar gelukkig was er een stel malloten in Amerika die een Ducati mini-bike pakten, daar een verse slick om het achterwiel legden en daar weer een iPhone 6s onder hebben gelegd. Burnout galore! Uiteraard hadden ze de camera erbij en dus hebben we film! Yay.

Wij voelen een nieuw genre in de testvideo’s aankomen, want dat will it blend en will it bend hebben we nu ook wel weer gezien. Ga zo door burnoutboys.

[gv data=”vVthJ_6103I”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Erg creatief maar zelfs een stalen BlackBerry Passport had dit niet overleefd.

    En telefoontjes die een samenstelling zijn van plastic, aluminium en glas dus al helemaal niet.

  2. Erg creatief maar zelfs een stalen BlackBerry Passport had dit niet overleefd.

    En telefoontjes die een samenstelling zijn van plastic, aluminium en glas dus al helemaal niet.

  3. Nou, dit was een nuttige tijdsbesteding! Ik zat het me vanmiddag al af te vragen, wat zou er met een iPhone gebeuren als je er een burnout op doet. Blij dat ik het nu zelf niet meer hoef te proberen

  4. Wellicht als grappig neerlands Engels bedoeld, maar wtf: who could have thought that? No no, geen Engelsman of Amerikaner die dat zo zegt. Who would’ve thought..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *