Top 10: de meest gedownloade films vd week [w37y2014]

The Fault in Our Stars
De meest gedownloade films via de BitTorrents, dit zijn ze voor de afgelopen week.

De Disney-klassieker ‘Sleeping Beauty’ vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent (Angelina Jolie) staat deze week op de eerste plaats. Op de tweede plek staat deze week How To Train Your Dragon 2, waarin Hiccup en Toothless honderden drakenstrijders leiden om de Drakenberg te verdedigen, en daarbij tegenover Drago Bloodfist en zijn gigantische leger van drakenjagers komen te staan.

Op de derde plaatst staat Edge Of Tomorrow, de nummer zeven van vorige week. Een sci-fi actiefilm met Tom Cruise en Emily Blunt, die zich afspeelt in een nabije toekomst waar een zwermachtig buitenaards ras de aarde op een meedogenloze manier heeft aangevallen. De Aardse legers hebben hun krachten gebundeld voor een laatste offensief tegen de buitenaardse horde. Lt. Col. Bill Cage is een officier die op een zelfmoordmissie wordt gestuurd. Hij wordt binnen enkele minuten gedood, maar slaagt erin om een Alpha met zich mee te nemen. Hij ontwaakt, maar wel op dezelfde helse dag, en moet opnieuw vechten en sterven. Een cyclus die zich meermaals herhaalt. Bij elke keer wordt Cage sterker en slimmer en zal zijn herhaaldelijke gevecht een kans bieden om de sleutel tot de vernietiging van de buitenaardse indringers te vinden en de Aarde te redden.

Een perfecte wereld in The Giver

Op de vierde plaats staat nieuwkomer The Giver. Deze sci-fi-film vertelt het verhaal van een ogenschijnlijk perfecte wereld waarin iedereen blij is. Wanneer Jonas 12 jaar oud is wordt hij uitgekozen als de “ontvanger van herinneringen” voor de gemeenschap. Samen met een oude man, genaamd de Giver, gaat hij in training. Jonas leert over pijn, verdriet, oorlog en alle ongelukkige waarheden in de “echte” wereld. Hij beseft al snel dat zijn gemeenschap niet echt is. Geconfronteerd met deze realiteit staat hij voor moeilijke keuzes over zijn eigen leven en zijn toekomst.

De tweede nieuwkomer is Plastic, op plaats 8. In deze komedie wordt Sam, een oplichter en creditcarddief, betrapt bij het bestelen van een maffiabaas waardoor zijn leven in gevaar komt. Sam dient meer dan 2 miljoen dollar aan schulden af te betalen, óf moet het met zijn leven bekopen. Om de schuld af te lossen besluit hij een juwelenroof op touw te zetten, waardoor hij nog verder in de problemen komt.

1. (2) Maleficent – IMDb: 7,4
[gv data=”w-XO4XiRop0″][/gv]

2. (1) How To Train Your Dragon 2 – IMDb: 8,3
[gv data=”uLBmHtI5KfM”][/gv]

3. (7) Edge Of Tomorrow (Webrip) – IMDb: 8,1
[gv data=”yUmSVcttXnI”][/gv]

4. (-) The Giver – IMDb: 6,9
[gv data=”xvp6FnYWRZU”][/gv]

5. (5) The Fault in Our Stars – IMDb: 8,3
[gv data=”9ItBvH5J6ss”][/gv]

6. (3) A Million Ways To Die In The West – IMDb: 6,2
[gv data=”WhGkcOoTlkQ”][/gv]

7. (4) Godzilla (Webrip) – IMDb: 7,1
[gv data=”vIu85WQTPRc”][/gv]

8. (-) Plastic – IMDb: 5,8
[gv data=”Y6qJU5VtIVg”][/gv]

9. (6) X-Men: Days of Future Past (HDrip/TS) – IMDb: 8,4
[gv data=”gsjtg7m1MMM”][/gv]

10. (8) Divergent – IMDB: 7,2
[gv data=”sutgWjz10sM”][/gv]

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *