Top 10: de meest gedownloade films vd week [w42y2014]

Top 10: de meest gedownloade films vd week [w42y2014]
Zoek je nog inspiratie voor een herfstachtig filmavondje? Deze tien films werden de afgelopen week het meest gedownload.

Deze week hebben we vier nieuwe binnenkomers, waarvan de hoogst genoteerde deel 2 uit de How to Train Your Dragon-reeks is. Op de zesde plek staat Planes: Fire & Rescue, een animatiefilm over het wereldberoemde vliegtuig Dusty. Als hij ontdekt dat zijn motor beschadigd is en mogelijk nooit meer mag racen, raakt hij verstrikt in de wereld van bosbranden. Dusty sluit zich aan bij de reddingshelikopter Blade Ranger en zijn team, dat bestaat uit de superscooper Lil’ Dipper, de helikopter Windlifter, de ex-militair Cabbie en een levendig stel voertuigen. Samen gaan ze de strijd aan tegen een massieve brand.

Plek 7 is voor The Giver. Een sci-fi-film over het verhaal van een ogenschijnlijk perfecte wereld waarin iedereen blij is. Wanneer Jonas 12 jaar oud is wordt hij uitgekozen als de “ontvanger van herinneringen” voor de gemeenschap. De laatste nieuwkomer is de horrorfilm Annabelle, over een vintage pop in een witte bruidsjurk die een man cadeau doet aan zijn zwangere vrouw. Heel lang zal ze echter niet kunnen genieten van de pop. Op een avond worden de buren van John en Mia geïnfiltreerd door leden van een satanische sekte, waarbij vergoten bloed en terreur niet het enige is dat ze achterlaten. De sekteleden hebben namelijk een demonische entiteit opgeroepen die zich nu verschuilt in de pop Annabelle.

1. (1) 22 Jump Street – IMDb: 7,6
[gv data=”qP755JkDxyM”][/gv]

2. (-) How to Train Your Dragon 2 – IMDb: 8,2
[gv data=”Z9a4PvzlqoQ”][/gv]

3. (5) The Purge: Anarchy – IMDb: 6,6
[gv data=”XzFCDqKE4yA”][/gv]

4. (3) Stretch – IMDb: 6,8
[gv data=”ceJa68mIDu4″][/gv]

5. (2) Transformers: Age of Extinction – IMDb: 6,1
[gv data=”ubGpDoyJvmI”][/gv]

6. (-) Planes: Fire & Rescue – IMDb: 5,8
[gv data=”ibAxkCJfvC4″][/gv]

7. (-) The Giver – IMDb: 6,7
[gv data=”xvp6FnYWRZU”][/gv]

8. (-) Annabelle – IMDb: 5,9
[gv data=”xabuZwG3XyM”][/gv]

9. (4) Sex Tape – IMDb: 5,2
[gv data=”eJTct8eHKYE”][/gv]

10. (4) X-Men: Days of Future Past – IMDb: 8,4
[gv data=”gsjtg7m1MMM”][/gv]

3 reacties

  1. Ik heb een echte fan van De Purge. Niet dat die films nu zo fantastisch zijn maar het is wel een idee waar je enorm veel verhalen over kunt verzinnen. Zou zelf ook wel een paar ideeen kunnen uitwerken. Opzich geen enorme moeilijke scripts nodig. Kan allemaal prima low-budget worden gemaakt. Ik hoop op een flinke reeks nieuwe films waar misschien nieuwe, jonge schrijvers, acteurs en regisseurs zich kunnen bewijzen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *