UPC geeft abonnees toegang tot Film1 Go


De kabelaar geeft abonnees vanaf vandaag toegang tot de filmcontent in Film1 Go, het mobiele platform van Film1.

De dienst Film 1 Go is daarmee eigenlijk een aanvulling op de filmdienst van UPC. Met Film 1 Go kunnen abonnees films en tv-series bekijken op smartphones, tablets, laptops of PC’s. Op die laatste twee kan dat door met je Mijn UPC-gegevens in te loggen op de site go.film1.nl. Voor smartphones en tablets is er een applicatie voor iOS en Android. Film1 Go heeft, net als Netflix, de mogelijkheid om te pauzeren en op een ander apparaat verder te kijken. Per abonnee kan Film1 Go op maximaal vier apparaten worden gebruikt.

Enkele bekende filmtitels uit het aanbod van Film1 zijn Star Trek: Into Darkness, Cloud Atlas, Verliefd op Ibiza, Koning van Katoren en Madagascar 3. Abonnees van Film 1 kunnen daarnaast ook het eerste seizoen van Helix en seizoen 1 en 2 van Vikings bekijken. UPC zegt dat er iedere maand 30 films in première gaan.

Film1 is voor UPC-klanten met een Film 1 abonnement ook via Horizon.tv in en om het huis op smartphone of tablet te bekijken. Film1 Go was al gratis beschikbaar voor alle gebruikers van CanalDigitaal en Ziggo met een Film1 of Film1/Sport1 abonnement. Film1 is momenteel bezig om de dienst ook mogelijk te gaan maken voor de abonnees bij overige aanbieders van digitale tv.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *