Video: zo maak je stabiele GoPro filmpjes vanuit de hand

Aeon
De hierboven afgebeelde stabilisator maakt korte metten met schokkerige GoPro-filmpjes.

Met de actioncam kun je geweldige beelden maken als deze vastzit aan je auto, ski of op je helm. Maar zodra je filmpjes gaat schieten vanuit je hand krijg je vaak schokkerige filmpjes die niet plezierig zijn om te bekijken. Daar komt de Aeon GoPro stabilisator in beeld.

Dit Indiegogo project uit San Francisco moet ervoor gaan zorgen dat de beweging van je lichaam tijdens een activiteit niet langer een belemmering is voor het maken van filmpjes. Of je nu rent of danst: je krijgt veel betere beelden. De ontwikkelaars hadden voor het oog om 50.000 dollar te werven voor het idee maar hebben met bijna 60k aan investeringen al het doel bereikt.

De houder is niet zomaar een simpel plastic dingetje maar beschikt over een LCD-scherm zodat je nog steeds kunt zien wat je aan het filmen bent. Ook zit er een kleine joystick op waarmee je de GoPro kan bijsturen. Aan al dit alles hangt wel een prijskaartje. De ontwikkelaar wil 350 dollar vangen voor de stabilisator. Als het uiteindelijke product in de winkel beland zal de prijs nog een stukje duurder worden. Een demonstratiefilmpje van de Aeon check je hieronder.

[gv data=”K3Pt-8PNLyg”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *