Waarom je beter geen upskirts kunt filmen [video]


Filmen onder de rokjes van meisjes is niet handig, zeker niet als je niet van SD-kaarten eten houdt.

In een Subway verkopen ze broodjes die zogenaamd gezond zijn, maar in een echte subway (een metro dus) moet je niet willen eten. En al helemaal niet als het hapje dat je voorgeschoteld krijgt je eigen SD-kaart is.

Nu vraag je je natuurlijk af waarom je in vredesnaam in een metro een SD-kaart zou gaan eten. Geen weldenkend mens zou dat toch doen? Inderdaad doen weldenkende mensen dat niet, maar met minder intelligentie uitgeruste mensen kunnen daar toch wel eens toe gedwongen worden. Zo ook deze man in een Chinese metro.

De man had zijn handtas uitgerust met een camera die hij onder de rokjes van zijn medereizigsters kon houden. Blijkbaar vindt hij het gaaf om filmpjes uit een rare kijkhoek te kijken. Anyway, de dame in onderstaand filmpje heeft het door en dwingt de man om het geheugenkaartje op te eten. En dat doet hij ook. Nu is ons Chinees momenteel een beetje roestig dus we verstaan de conversatie niet helemaal van begin tot eind. Opvallend is wel hoe braaf meneer de chip opvreet. Zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat hij er zo beter van afkomt dan als hij door de lokale politie zou zijn meegenomen. Helaas voor hem werd hij later alsnog opgepakt.

[gv data=”DtAm7TDRr9g”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *