Wiet en pizza haal je voortaan gewoon uit een automaat

Pizza-automaat
Snoep- of frisdrankautomaten zijn er om ons leven een stukje makkelijker te maken, maar tegenwoordig is dat niet meer het enige wat uit een automaat komt.

Een bedrijf uit AustraliĆ« vond dat het tijd was voor een ander soort automaat, aangezien de chips- en chocolade-automaat niet erg in trek was. Daarom kwamen ze op het idee om pizzaā€™s in de machine te schuiven.

Een pizza bakken in een automaat klinkt niet echt smakelijk, maar Pompeiiā€™s Pizza op Bondi Beach is het daar niet mee eens en probeert het tegendeel te bewijzen. Achttien maanden lang werkten zij aan een automaat met daarin een Italiaanse oven ter waarde van 40.000 Australische dollars. De oven moet de pizzaā€™s uit de automaat voorzien van een perfecte korst.

De pizza-automaat, genaamd Pizza Gio, is neergezet in een groot winkelcentrum. Klanten kunnen kiezen uit twee soorten pizza: salami of margarita. De pizzaā€™s worden voorgebakken in de automaat geschoven. Daarna wordt de pizza in de automaat zelf in 3 minuten nog eens flink verwarmd. Uiteindelijk komt er een lekkere knapperige pizza uit, als we de Australiers moeten geloven.

Een pizza-automaat lijkt misschien een beetje gek, maar er zijn wel eens gekkere dingen uit een automaat gerold. Hieronder een kort overzicht van de meest bizarre vending machines, waaronder een heuse wiet-automaat.

[lg_folder folder=”0_Divers/Opvallende_automaten/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

EĆ©n reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *