Wie wil deze Sony afstandsbespeaker?

Schat, waar ligt de afstandsbespeakering?
Japan is de geboorteplaats van de wonderlijkste gadgets. Neem nu de Sony SRS-LSR100, het is een afstandsbediening en een luidspreker in een. Wat moet je ermee?

Bij sommige dingen die bedacht worden vraag je je meteen af waarom je daar nog niet eerder aan gedacht hebt, zo handig. Deze ‘afstandsbespeakering‘ van Sony is niet zo’n uitvinding. Hier vraag je je eerder af wat je er in vredesnaam mee moet. Waarom zou je geluid op je schoot willen hebben liggen, terwijl het geluid al uit je televisie of uit andere draadloze speakers komt?

Maar natuurlijk hebben de Japanse gadgeteers daar ook een antwoord op bedacht: zo kun je televisie luisteren zonder ernaar te kijken. A-ha. Op het eerste gezicht niet echt iets logisch, maar stel je nu voor dat je nogal graag naar 24Kitchen kijkt en dan graag de cupcakejes net zo versiert als die kok die daar aan de gang is. Maar ja, je TV staat in de woonkamer en daar is niet de keuken. Hier komt de afstandsbespeaker goed van pas, want nu kun je lekker kokkerellen en toch de aanwijzingen luisteren.

De batterij houdt het 16 uur vol, dus je heb flink wat tijd om te luisteren.

Voor slechts 19.880 yen (ongeveer €145) kun je dat probleem nu oplossen. Je wilt nooit meer zonder. Oh ja, je moet er ook even voor naar Japan verhuizen, want hij komt niet hierheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *