Zo ziet de toekomst van autoracen eruit [video]

Autorace-van-de-toekomst
Het einde van het jaar staat voor de deur, dus is het hoog tijd om een blik in de toekomst te werpen. Deze futuristische conceptvideo over de toekomst van autoraces moet je gezien hebben.

De toekomst van het racen lijkt zich vooral te focussen op futuristische nieuwe banden, die zich aanpassen aan het oppervlakte waar ze op rijden. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als de normale weg versperd wordt, en je noodgedwongen verder moet rijden over het zand, zoals we in onderstaande video kunnen zien.

Autoband-van-de-toekomst

Drie banden
Hankook Tyre bedacht drie nieuwe typen banden, die op ieder moment te verwisselen is. De Boostrac-band is speciaal gemaakt voor ruw terrein, terwijl de Alpike-band het best presteert op hevig besneeuwde wegen. De Hyblade-band doet het het beste als het hard geregend heeft.

Dit is natuurlijk allemaal nog hele verre toekomstmuziek, maar als er binnenkort een videogame zou verschijnen die dit concept oppakt, dan zouden we het zonder te twijfelen urenlang spelen. Zeker als beelden er zo mooi uitzien als in de conceptvideo hieronder.

[gv data=”F3bSKku18aA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Lucht in banden ook niet meer, de hier getoonde techniek is nog erg futuristisch, maar dat het in de toekomst luchtloze banden gaat worden lijkt mijn wel zeker.
    Alle 3 de wielen zien er op zich wel gaaf uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *