Zou jij de iPhone 7 kopen als-ie er zo uit ziet?

Zou jij de iPhone 7 kopen als-ie er zo uit ziet?
De iPhone 6s ligt nog maar net in de winkels, maar de eerste geruchten over de iPhone 7 komen nu alweer voorbij. Ontwerper Marek Weidlich verwerkte ze in een concept.

De iPhone 7 van Weidlich is eigenlijk een combinatie van de Apple Watch en de huidige iPhones. Zo zien we geen fysieke knoppen meer terug aan de voorkant van het toestel dankzij het nieuwe ‘never ending screen’ en is het app-scherm voorzien van de look die we kennen van WatchOS, zodat je voortaan overal ronde icoontjes terug ziet.

Weidlich zou verder graag zien dat de iPhone 7 een 15-megapixel camera krijgt en video’s kan opnemen in 8K-resolutie. Verder heeft hij ervoor gezorgd dat de achterzijde ergonomisch beter in elkaar steekt, al zijn we daar zelf niet zo over te spreken.

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/iPhone_7_concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Euh… nee. En niet alleen omdat ik sowieso geen iPhone zou kopen (per definitie veel te duur), maar de achterkant is ronduit lelijk en het user-interface ziet er niet uit.

  2. Zou wel een vooruitgang zijn ja, als je ziet hoeveel ruimte er nu nog rondom het scherm zit bij een iPhone is het net of je naar een telefoon van het jaar 2012 zit te kijken.

  3. It’s magic! 8K video opnemen met een 15MP camera terwijl 8K video ruim 33MP is. Hoe doetie dat toch? 😛

    Verder is het niets meer dan een iPhone 6s met een fancy scherm en een hondslelijke achtergrond. Leuk geprobeerd, maar nee, dit wordt hem niet.

  4. Wat een bullshit. Een designer quoten op z’n wensen voor internals.

    “Weidlich zou verder graag zien dat de iPhone 7 een 15-megapixel camera krijgt en video’s kan opnemen in 8K-resolutie. ”

    Ja, ik zou ook graag willen dat de batterij 1 maand mee gaan en dat er een full frame sensor in zit. Oh, en daarnaast zou het voor gaming handig zijn als er een nVidia Titan in zat en dat ik er Windows op kan draaien zodat ik mijn games kan streamen via de ingebouwde beamer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *