Zuckerberg wordt vader van klein Facebook-gebruikertje

Mark Zuckerberg wordt vader
We kennen Mark Zuckerberg vooral als de CEO die hard op weg is om de rijkste man op aarde te worden, maar ook privĂ© gaat het ‘m eindelijk voor de wind.

Zuckerberg deelde vandaag namelijk mooi nieuws op zijn Facebook-pagina: hij wordt de vader van een dochter. Dat is sowieso iets om ontzettend blij mee te zijn, maar voor Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan is de aankondiging nog specialer. De twee laten in de Facebook-post namelijk weten dat ze al drie keer te maken hebben gehad met een miskraam. We kunnen dus alleen maar hopen dat deze keer alles in orde is.

Waar wij wel benieuwd naar zijn: zal de kleine Zuckerberg al voor haar dertiende te vinden zijn op Facebook? Het sociale netwerk hanteert op dit moment namelijk een leeftijdsgrens, waardoor kinderen onder de 13 geen account mogen aanmaken. Zuckerberg heeft zich al eerder uitgesproken tegen deze grens, maar moet zich hier vanwege Amerikaanse wetgeving aan houden.

8 reacties

  1. Ik begrijp iets niet, hoe kan Zckerberg (bijna) de rijkste man op aarde genoemd worden, als de Koningin van Engeland 6,600 miljoen hectaren land bezit met een geschatte waarde van 23 triljoen Euro?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *