Nice, zo draai je Android op een iPhone

Een echt androidhoesje voor je iPhone
Heb je een iPhone, maar wil je Android, of wil je een iPhone maar ook Android, dan is er hulp onderweg.

iPhones zijn hele mooie telefoons, de bouwkwaliteit is vrijwel unmatched en er zitten features in die je ook wel op je Androidtelefoon wilt hebben. Maar Android draaien op een iPhone is bijna net zo moeilijk als een retourtje Mars kopen.

Ontwikkelaar Nick Lee heeft nu een hoesje gemaakt die dat wel mogelijk maakt. We kennen Lee nog wel van het installeren van Windows 95 op een Apple Watch. Deze keer is hij een stapje verder gegaan: een iPhone hacken zodat er Android op. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want Apple heeft alles wel zo’n beetje dichtgezet om dat juist te voorkomen.

Het hoesje dat Lee heeft gemaakt is ook meer dan een ordinair hoesje. Er zit een 8-core 64 bit processor in die de Android apps voor je draait en alle aanraakgegevens die je via het scherm van de iPhone geeft emuleert. Je kijkt dus eigenlijk naar een ’tweede’ scherm.

Desondanks is het een oplossing voor je als je echt geen zin hebt om iOS te gebruiken op je iPhone.

[gv data=”a1ivaxlbpmw”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Waarom zou je dat in godsnaam willen. Ge zijt toch juist blij als je met ios kunt werken op een iPhone en daar zet je dan toch geen android op.

  2. “er zitten features in die je ook wel op je Androidtelefoon wilt hebben” haha wauw hoe Appleata kan het worden.. Behalve 3D touch, wat overigens weinig toevoegt, welke functies heb je op een iPhone die je niet op een Androidtelefoon hebt? Lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *