BMW en iPhone 7 hebben even een slechte relatie

BMW probleem bluetoothe iphone 7
Echt we vinden BMW een wereldmerk en heus de iPhone 7 is een prachtig toestel.Dat zou een mooie combinatie moeten opleveren. Maar de twee lusten elkaar momenteel even niet…

Wat is het geval: BMW-rijders met een iPhone 7 hebben moeite om via Bluetooth muziek te streamen. Het probleem kan bij alle modellen opspelen. Na een paar seconden streamen, bevriest het ConnectedDrive systeem. Als de iPhone wordt herstart is de Connected Drive weer te gebruiken. Mits je geen Bluetooth-audio gebruikt, want anders begint de ellende weer van voorafaan.

BMW erkent dat er een probleem is. De autofabrikant zegt samen met Apple aan een oplossing te werken. “De iPhone 7 is nu nog geen goedkeurd toestel voor onze auto’s.” BMW weet nog niet hoelang het duurt voordat de iPhone 7 wel normaal te gebruiken is.

Apple zou het probleem tegenover klanten bevesigd hebben. De bug zou worden opgelost in iOS 10.1, maar BMW-rijders die de beta van deze iOS-versie hebben geïnstalleerd melden dat het probleem ook dan nog steeds bestaat.
BMW
Wordt vervolgd dus… Gelukkig kun je ook zonder muziek genieten van geluid in de BMW. Nou maar hopen dat bij deze auto’s er niks mis is met de elektronica.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *