‘Dit is de iPhone 8’

iPhone 8
Dat uiterlijk hebben we eerder gezien!

Er zijn nog een hoop dingen onbekend over de iPhone 8, maar het uiterlijk van de smartphone zal geen geheim worden. Via OnLeaks zijn deze twee foto’s verschenen. Er is geen context bij, maar het Apple logo op de achterkant laat duidelijk zien dat dit de toekomstige iPhone 8 moet voorstellen.

Het ontwerp lijkt sterk op eerdere gelekte exemplaren. De foto’s tonen de voor- en achterkant van het nieuwe vlaggenschip. Ook hier hier weer die dubbele camera in beeld. Opvallend genoeg steekt de camera uit. Echt mooi kun je het niet noemen, wellicht dat de daadwerkelijke iPhone 8 dit niet heeft. Verder valt het randloze scherm op en het feit dat de thuisknop er niet is. Dit is allemaal in lijn met eerdere geruchten.

Vermoedelijk gaat het hier om een dummy, testmodel of pre-retail model. Er is wel een Apple logo, maar de reguliere teksten die op productie iPhones staan zien we hier nog niet.

De iPhone 8 verschijnt in september en komt vermoedelijk in oktober op de markt. Lees HIER 8 dingen die je moet weten over de iPhone 8.

iPhone 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *