Dit zijn de specs van de Google Pixel 2

Dit zijn de specs van de Google Pixel 2
Eindelijk weer een nieuwe telefoon van Google

De Pixel en de Pixel XL zijn telefoons waar mensen veel van verwachten. Toch waren ze de eerste generatie telefoons van Google en kunnen ze gezien worden als fundamentele telefoons.

XDA Developers vond een tijdje geleden bewijs dat er nieuwe Pixel apparaten zouden aankomen. Dit bewijs werd gevonden in AOSP.

Er werd publicaties gevonden die spraken over drie Pixel apparaten. Deze zouden respectievelijk beschikken over een klein scherm, een groot scherm en een groter scherm.

Helaas konden bronnen van Android Police bevestigen dat het middelste apparaat is geschrapt.

Er blijven dus twee telefoons over. Er was een gerucht dat de kleinere en de grotere Pixel 2 terug te vinden was in bestanden voor de HTC U11. Nu blijkt dat de grotere nieuwe Pixel eigenlijk een telefoon van LG kan zijn.

Het grotere apparaat van Google dit jaar heeft de naam Taimen gekregen. De Taimen heeft een 5.99 inch scherm met een 1440p OLED panel van LG. De telefoon krijgt kleinere randen en het model beschikt over 128 GB aan intern geheugen. Het is nog niet duidelijk of er ook een Taimen te krijgen is met minder intern geheugen.

De Taimen zal beschikken over een Snapdragon 835 processor met een 2.45GHz frequentie en 4GB aan RAM geheugen.

De achterkant van de Taimen heeft een finish van metaal en tweekleurig glas. Ook zou het apparaat moeten beschikken over een camera met dual LED flitser.

Het kleinere Pixel apparaat krijgt de naam Walleye en heeft een 4.97 inch display met een FHD resolutie. Het ontwerp blijft bijna identiek aan de kleinere Pixel van vorig jaar. Er zijn grote randen rondom het scherm. Google is helaas wel van plan om voor stereo speakers te gaan, in plaats van een 3.5mm audiojack.

Verder krijgt de Walleye een Snapdragon 835 met 4GB aan RAM geheugen en waarschijnlijk 64 GB aan intern geheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *