Binnenkort een shiny Pokémon in Pokémon Go?

Binnenkort een shiny Pokémon in Pokémon Go?
Hij is alleen wel moeilijk te vangen!

Niantic heeft een nieuwe update voor Pokémon Go aangekondigd, vanwege het een-jarige bestaan. Daarnaast gaan er geruchten over een shiny Pokémon in het spel.

Wanneer je de nieuwe update downloadt, zul je in het begin nog niets merken van de verjaardag van het spel.

Naast een heus feest in Chicago, zal er naar alle waarschijnlijkheid ook een shiny Pikachu te vangen zijn in het spel zelf.

Volgens een anonieme bron van Slashgear zit deze shiny Pokémon al een tijdje verstopt in de code van de app en zal door een ping te vinden zijn.

Als deze Pikachu live zal gaan (en daar gaan we eigenlijk wel vanuit) dan is de kans groot dat het moeilijk is om ‘m te vangen. Deze versie van het mini monster is zeldzamer dan normaal en dus moeilijker te vangen.

Tegenwoordig worden valsspelers ook flink bestraft door Niantic, dus je zult hem alleen op de eerlijke manier kunnen vangen.

De Pokémon Go update voor iPhone gebruikers zal zo snel mogelijk in de App store verschijnen. De update moet vooral niet van derde partijen gedownload worden, aangezien de iOS community voor APK’s niet erg te vertrouwen is.

Maak je gebruik van Android en kun je niet wachten op de officiële update? Download dan versie 67.2 van Pokémon Go hier als APK. Downloaden is wel op eigen risico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *