Vet: speciale wallpapers tonen binnenkant iPhone X

iPhone X
Een must-have voor iedere geek!

Vroeger was het vet cool om een doorzichtig tech-product te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de doorzichtige PlayStation-controllers van Sony. Herbeleef die tijden met deze nieuwe iPhone X-wallpapers van iFixit.

Met deze wallpapers als achtergrond lijkt het net of je dwars door het OLED-scherm van de iPhone X kunt kijken. iFixit heeft de wallpapers vrijblijvend beschikbaar gesteld in een blogpost. Klik op de foto in de post en sla de pica op. Ga vervolgens naar Instellingen in je iPhone X en dan naar Achtergrond. Zoek vervolgens de foto op en stel deze in als achtergrond.

Wat rest is wachten op de volgende koffiepauze om je collega’s te verbazen met je kersverse iPhone X-achtergrond. Er zijn twee wallpapers. Eentje die de componenten laat zien en eentje die een X-ray foto simuleert. Klik HIER om wallpaper één te downloaden of HIER om de X-ray wallpaper te bekijken.

4 reacties

  1. Ik heb zelf de achterkant van mijn Galaxy S7 doorzichtig gemaakt, zie er ook echt vet uit! Geïnspireerd door JerryRigEverything van YouTube, zoek maar eens op 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *