Deze KFC-tent sluit je volledig af van het internet

Deze KFC-tent sluit je volledig af van het internet
Smartphones niet welkom!

Slim inspelen op de actualiteit. Bij KFC hebben ze het goed begrepen. De fastfoodketen heeft een nieuw product in de webshop opgenomen. Het is een tent met het ontwerp van een iglo. Het doel: lekker kip eten en niet bezig zijn met de dingen in de wereld.

Black Friday en Cyber Monday komen eraan. Dagen waar de kortingen je om de oren vliegen en het internet explodeert tot een shopping-mekka. Wie hier geen behoefte aan heeft, of gewoon rust wenst, moet de Internet Escape Pod van KFC kopen. De tent is in gelimiteerde oplage beschikbaar.

KFC zegt dat de oorspronkelijke prijs van de tent maar liefst 96.485,34 dollar bedroeg. In gedachte van Cyber Monday is de uiteindelijk prijs omlaag gesteld naar ‘slechts’ 10.000 dollar. Toch lief van KFC. De Internet Escape Pod wordt bezorgd door een KFC-medewerker, inclusief een installatie. Mag ook wel voor die 10k.

Volgens KFC worden alle telefoonsignalen geblokkeerd in de tent. Stiekem gebruik maken van een mobiel apparaat is er dus niet bij. Colonel Sanders, de mascotte van Kentucky Fried Chicken, ligt bovenop de tent. Het idee hierachter is dat Sanders je kan beschermen tegen onheil van buitenaf. Check de tent in de webshop van KFC. Wees er snel bij, want op is op.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *