Racegame GRID Autosport uitgebracht op smartphone

Audi
Downloaden maar!

GRID werd in 2014 uitgebracht op Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Linux en macOS. De game, ontwikkeld door Codemasters, werd goed ontvangen en bleek erg vermakelijk. Smartphones worden steeds krachtiger en dit maakt het mogelijk om high-end games van enkele jaren geleden naar mobiele apparaten te brengen.

Dat is precies wat uitgever Feral Interactive heeft gedaan. GRID Autosport is namelijk uitgebracht op iOS van Apple. Een Android-versie volgt later. Het racespel biedt volgens de makers de volledige ervaring zoals destijds op de console of PC.

De mobiele game weegt 6 GB en vereist minimaal een iPhone SE of iPad Pro. Het spel kost 10,99 euro en daarmee ontgrendel je de volledige game. Er zijn 100 speelbare auto’s en 100 banen. In de toekomst komt er meer content naar het spel door middel van gratis downloads. Een linkje naar de App Store tref je HIER.

[gv data=”vKxP3cotkX4″][/gv]

16 reacties

  1. Ik vraag mij altijd af waarom je in godsnaam racegames, zeker een semi-simulatie spel zoals Grid Autosport op je telefoon wilt spelen .. Ik heb niet voor niets een >>RACE STUUR<< voor mijn PC met dit spel, daar je dan volledige controle over je auto hebt. Op een mobieltje dan wel tablet heb je dit niet.

  2. Ter aanvulling; de iOS-versie is 4gb groot en heeft een gratis in app aankoop voor HD graphics, deze is nog eens 2gb groot. Dat is omdat er in de Appstore geen apps van >4gb mogen staan.

    Op zich voordelig want zonder de HD graphics loopt je spel soepeler en heb je meer ruimte over.

    Hij draait vanaf een iPhone 6s, nieuwe 2017 generatie iPad en de iPad pro mits deze ios11 draaien.

    Voor Android toestellen geldt dat ze de Vulkan API moeten draaien. (Vanaf Android 7.0)

  3. 10,99€ voor een spel op de iPhone??? Tis nu niet dat mijn iphone 7 zo strak reageert op besturing van de gewone functies…laat staan voor een racegame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *