Apple komt met nieuwe hoesjes voor de iPhone X

iPhone X
Ze zijn wel aan de prijs.

Een hoesje voor je telefoon heb je in alle soorten maten en ook prijzen. Afhankelijk van het materiaal, kan de prijs behoorlijk omhoog knallen. Via Chinese retailers is het nog mogelijk om voor bodemprijzen een hoesje te scoren. Verkopers in het westen vragen echter vaak de hoofdprijs.

Apple heeft nieuwe siliconenhoesjes voor de iPhone X aan het gamma toegevoegd. De nieuwe kleuren zijn Sinaasappel, Kosmosblauw en Neongeel. Deze hoesjes beschermen enkel de achterkant van de dure smartphone. Apple verkoopt de hoesjes via de Store en dus vraagt het techbedrijf er een flink bedrag voor. De siliconenhoesjes kosten 45 euro per stuk. Eén voordeel: wie een online bestelling doet hoeft geen verzendkosten te betalen.

De nieuwe hoesjes worden geleverd tussen 13 en 20 december. De andere kleuren die al reeds beschikbaar waren hebben geen langere levertijd. Deze worden na betaling de volgende dag bezorgd.

6 reacties

  1. Ridicule prijzen vragen ze hier (bij Apple helemaal). Mijn vader had laatst een Samsung Galaxy J3 gekocht, en het goedkoopste bijpassende hoesje (flipcover) bij MediaMarkt kostte zo’n 30 euro. Ik heb er op AliExpress maar gelijk eentje besteld voor €1,75.

    • @mdsk21: Meeste wordt (in de elektronika) vaak op de accessoires verdiend.. De gedachte is vaak “ik wil een goed hoesje voor mijn iPhone/Samsung van €600+, dus dan is 35 niet veel”.. Penny wise, pound foolish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *