Kiezen maar: Samsung Galaxy S9 kleuren bekend

De S8 was een relatief groot succes
Inclusief de langverwachte vrouwelijke variant.

De laatste weken is er veel over de nieuwe Samsung Galaxy S9 uitgelekt. Het toestel, dat al over een aantal weken gepresenteerd zal worden, is al meerdere keren verschenen in gelekte foto’s en geruchten. We wisten eigenlijk alles al zeker behalve de beschikbare kleuren.

Beruchte ‘leaker’ Evan Blass bevestigt in een tweet dat de Galaxy S9 dit jaar ook in een speciale vierde kleur te verkrijgen is. Naast het redelijk standaard zwart, blauw en grijs vond Samsung dat het tijd was om een kleurrijker model te maken. Nieuw is de Lilac-Purple kleur. De speciale paars-roze kleur is een stuk intenser dan de Orchid-Gray kleur van de Galaxy S8 en Note 8.

PhoneArena heeft vervolgens onderstaande render gemaakt van de nieuwe Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Uit eerdere renders van de voorkant weten we dat de Galaxy S8 en Galaxy S9 elkaar qua design nauwelijks ontlopen. Alleen de rand aan de onderkant van de nieuwe Galaxy S9 is nog dunner gemaakt.

Aan de achterkant zijn wel verschillende aanpassingen gemaakt. Zo zit de vingerafdrukscanner nu onder de cameralens in plaats van er naast. Ook is er bij het Plus-model voor het eerst een dubbele camera aanwezig aan de achterkant. Samsung presenteert haar nieuwe vlaggenschip eind februari op het Mobile World Congress in Barcelona.

Galaxy S9 kleuren

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *