Android opnieuw voor aap gezet door Apple

Apple
Stop daar nou eens mee.

De marketing-afdelingen bij techbedrijven hebben doorgaans de lolbroek aan. Ze vinden het vooral leuk om de concurrentie bij de neus te grijpen. Apple is weer aan zet, want het techbedrijf uit Cupertino neemt Google’s Android weer eens op de hak.

De grap is ondertussen zo oud als de weg naar Rome, maar blijkbaar vinden ze het bij Apple nog steeds erg leuk om Android belachelijk te maken. Het gaat om twee reclamevideo’s. In de ene video gaat het over Apple’s veilige App Store en de andere video komt de portretfunctie van iOS aan het licht.

Apple heeft er dan weer niet de ballen voor om Android bij naam te noemen. In plaats daarvan kiest het bedrijf voor een doorzichtige verwijzing naar het mobiele besturingssysteem van Google. Een leuke stunt van Apple, of weten we het ondertussen wel? Het is wachten op de volgende zet van een concurrent. Je checkt de reclamevideo’s hieronder.

[gv data=”rsY3zMer7V4″][/gv]
[gv data=”o3WyhCUsfMA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. blijft een zielig bedrijf, zeker als ze denken dat ze hier zieltjes mee winnen.
    Stel je voor dat er zo’n “vete” tussen auto merken zijn….

  2. ik vind het hilarisch dat mensen 50 euro per maand afbetalen aan een telefoon… en dan alleen whatsappen en facebooken… stelletje schapen. ’t zijn mooie telefoons, maar voor 800 euro ga ik wel een maand op vakantie… :’)

  3. Ach gelukkig doet samsung dit soort dingen niet … en ome google om niet te vergeten … en dan heb natuurlijk een standaard apparata artikel …. “0 reacties”

      • @ffw88: Ik vind dat, dat wil zeggen dat ik kan begrijpen hoe andere mensen erin staan. Het is natuurlijk ook heel makkelijk: je kijkt naar de zwakke punten van de concurrenten en vergroot die uit. Wat dat betreft is er niets aan gelogen.

        Ik heb ervaring met moderne Android toestellen (Samsung Galaxy S6, S7 en S8) en met name die laatste is een absoluut pareltje. Geweldige telefoon. Laatst nog even bezig geweest met de S9, bizar gave camera. Het zijn echt fantastische toestellen. En je kan ze uitbreiden tot 400 GB geheugen! Geweldig!

        Het is een beetje als BMW en Mercedes-Benz. Beide hebben hun voor en nadelen, maar onder de streep zijn het alletwee topproducten. Als je kijkt naar de power van zo’n Samsung (of het werkgeheugen!) dan kan ik alleen maar diep respect hebben. Er zijn voldoende laptops die meer dan 1.000 euro kosten en mindere specs hebben.

        Ikzelf ben meer geneigd naar Apple, met name hoe alles met elkaar samenwerkt. Met name iTunes is een favoriet van mij. Maar dat ben ik (giga CD-collectie, staat op mijn iPhone).

        Ik snap nooit dat men er zo fel op reageert. Net als met Ajax en Feyenoord. Beide zijn Nederlandse topclubs en zitten qua eigenschappen juist erg dicht bijelkaar. Lancer Evo – Impreza STI. Camaro vs Mustang. Apple vs Samsung. Allemaal bedienen ze grotendeels hetzelfde gedeelte van dezelfde markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *