Marvel’s Luke Cage seizoen 2 komt keihard binnen (video)

Luke Cage seizoen 2 (video)
Ben jij er al klaar voor?

De superheld Luke Cage heeft aan aandacht absoluut geen gebrek. Zo was hij niet alleen te zien in zijn eigen goed ontvangen serie, maar mocht hij ook zijn opwachting maken in Marvel’s The Defenders. Nu het seizoen van The Defenders erop zit, is het natuurlijk tijd voor het tweede seizoen van zijn eigen serie.

Op de straten van Harlem is Luke Cage inmiddels een geliefd gezicht. Eerder heeft hij zijn naam gezuiverd, waardoor hij nu zowat de status van een celebrity heeft op de straten van Harlem. De adoratie voor hem zorgt ervoor dat Luke zich nog meer wil inzetten voor zijn medebewoners.

De ‘bulletproof black man’ krijgt het echter zwaar voor zijn kiezen wanneer hij geconfronteerd wordt met een vijand die minstens net zo knetterhard is als hijzelf. Luke doet er alles aan om Harlem te beschermen van dit nieuwe kwaad.

Op 22 juni zet Netflix het nieuwe seizoen van Luke Cage officieel op haar streamingdienst. Tot die tijd kun je je vermaken met seizoen 1, onderstaande trailer en het feit dat The Defenders maatje Iron Fist ook zijn opwachting maakt in seizoen 2.

[gv data=”sB1in0KkoG4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *