Bitcoin knalt onder een waarde van 8.000 dollar

Bitcoin
Snorkels erbij, de Bitcoin maakt weer een diepe duik.

De neerwaartse trend van deze week kent voorlopig nog geen einde. Vandaag is de waarde van Bitcoin onder de 8.000 dollar geschoten en diverse altcoins gaan in de trend mee. Afgelopen nacht daalde prijs onder de 8.000 en sindsdien is de prijs verder gaan dalen.

Op het moment van schrijven heeft de Bitcoin een waarde van 7.800 dollar. Al enkele weken gaat het niet heel lekker met de munt. In twee weken tijd daalde Bitcoin 20 procent in waarde. De munt staat nu op het laagste punt in 35 dagen tijd.

HODLers kijken toe en hopen op betere tijden. Actieve traders wrijven juist in de handen. Omdat de munt telkens een stukje stijgt en dan weer daalt weten handelaren in korte tijd (veel) geld te verdienen. Koop bij 7.800, verkoop bij 9.000 en herhaal deze procedure. Zonder risico is deze aanpak niet, want als de koers nog verder gaat dalen of je verkoopt juist op het verkeerde moment dan valt je strategie als een kaartenhuis in duigen.

Nog geen reacties

  1. Ja, je kunt een boel geld verdienen aan de koersschommelingen van de Bitcoin. Of een boel geld verliezen.
    Ik zou er bloednerveus van worden en geen oog dichtdoen. Continue op mijn smartphone kijken naar die koers.
    Ik kan beter een programmeeropdracht doen ofzo in mijn vrije tijd als ik wat wil bijverdienen. Of desnoods fietsen voor Deliveroo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *