Dit is de nieuwe Xiaomi Mi 8 mét notch

Mi8
Xiaomi heeft vandaag een nieuw vlaggenschip aangekondigd.

Het toestel luistert naar de naam Mi 8 en heeft dunne randen met een inkeping, beter bekend als notch. Uithangbord van dit toestel is het 6.21-inch grote OLED scherm van Samsung, maar de Mi 8 heeft meer te bieden dan alleen een mooi display.

Zo komt de Xiaomi Mi 8 met een Snapdragon 845 processor en een 12-megapixel dubbele camera mét geavanceerde GPS-techniek voor een meer accurate locatiebepaling. Aan de voorkant huist een 20-megapixel selfie camera. Het nieuwe vlaggenschip is gemaakt met een aluminium frame en een glazen achterkant.

De Mi 8 komt in diverse varianten op de markt. Het instapmodel is de Mi 8 SE met een kleiner scherm en gedowngrade specs die 1.799 yuan (240 euro) gaat kosten, dan heb je de Mi 8 (2.699 yuan, 360 euro) en het topmodel, de Mi 8 Explorer Edition (3,699 yaun, 494 euro). De Explorer Edition heeft een in-display vingerafdrukscanner dat werkt middels drukgevoeligheid. Net als de iPhone X, heeft de Mi 8 Explorer Edition 3D-technologie aan boord om je gezicht te kunnen herkennen. Je herkent het topmodel aan de gave transparante achterkant.

Mi8

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *