Zo is Face ID in iOS 12 slimmer geworden

Face ID
Zonder hardwarematige aanpassingen heeft Apple het voor elkaar gekregen de technologie te verbeteren.

En die verbeteringen gaan we vinden in iOS 12. Face ID, de gezichtsherkenningtechnologie van Apple, werd met de iPhone X geïntroduceerd. In de beta van iOS 12 is door 9to5Mac opgemerkt dat het systeem is doorontwikkeld.

Zo ontdekte men dat Face ID met iOS 12 in staat is om twee verschillende mensen te herkennen. Dit zou kunnen betekenen dat meerdere gezichten geregistreerd kunnen worden met het systeem. Op dit moment kan slechts één gezicht per iPhone vastgelegd worden. Met Touch ID is dit anders. De vingerafdrukscanner van Apple kan vijf (verschillende) vingers registreren, zodat in theorie vijf verschillende mensen toegang kunnen krijgen tot de iPhone.

De nieuwe feature in iOS 12 is ontwikkeld om dezelfde persoon met een hoed of pet eenvoudiger te herkennen. De mogelijkheid is er dus ook om een nieuw gezicht te registreren. Alles over iOS 12 lees je HIER. Meer info over Apple’s aankondigingen van gisteravond zie je DAAR.

Eén reactie

  1. Ik zou al blij zijn dat je kon ontgrendelen met je X in landscape. Je moet nog steeds je telefoon verticaal houden

    Wat ik en waarschijnlijk nog velen missen is een heel eenvoudige feature namelijk het skippen van muziek met de volumeknoppen. Dubbelklik voor het volgend nummer. Nee, je moet nog steeds je phone uit je broekzak halen en ontwaken en op volgende klikken. Storend voor vele. Tja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *