Gelekt: geannuleerd Samsung toestel met dubbel scherm

Geannuleerde Samsung smartphone met dubbel scherm
Maar goed ook?

Samsung heeft de afgelopen jaren bijzonder veel betekend voor de smartphonemarkt. Waar de fabrikant eerst als grijze muis en kopieerder werd gezien door velen, zo onderscheidend en belangrijk is Samsung nu op de Android- en algemene smartphonemarkt. Dat het bedrijf nieuwe manieren zocht enkele jaren geleden om relevant te blijven, blijkt wel uit een geannuleerd prototype uit 2015.

In onderstaande afbeeldingen zien we een Samsung-toestel uit (hoogstwaarschijnlijk) het jaar 2015 met een dubbel scherm, beter gezegd een uitklapbaar scherm. Vermoedelijk gaat het hier om Project Valley, zoals Samsung het intern noemde. Het ontwerp is vergelijkbaar met de ZTE Axon M, waar we vorig jaar al over schreven.

De geannuleerde Samsung smartphone met dubbel scherm bestaat vermoedelijk uit drie delen. Zo lijken er twee gelijke OLED-schermen aanwezig en één bepakte behuizing voor het toestel waarop beide schermen zouden draaien. Het zou gaan om hoogwaardige hardware van datzelfde jaar.

Het is niet onbekend dat Samsung fantaseerde met dit soort innovatieve projecten. Hieronder zien we een trailer waarin we (naast bijzonder slecht acteerwerk) ook een eerste poging zien om een toestel met dubbel scherm te presenteren. Het is de vraag in hoeverre Samsung in staat kan zijn om een nog betere uitvoering van Project Valley kan maken.

[gv data=”MKG7XRsG9KQ”][/gv]

4 reacties

  1. Kom maar op met die extra schermruimte!
    De eerste paar zullen matig zijn, maar hoe meer er zijn, hoe beter de functionaliteit word.
    Weer een stap dichterbij het vervangen van de desktop.
    Blijft natuurlijk ook optioneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *