Nieuwe info over 16-Inch MacBook Pro duikt op

Macbook-kopen-wel-niet
Wat kunnen we verwachten?

Er komt een grotere MacBook Pro aan. In vergelijking met de huidige topmodellen scheelt het één inch, maar een groter scherm is altijd beter toch? Er is nu nieuwe informatie opgedoken over deze nieuwe MacBook Pro met een 16-inch display.

Het 16-inch scherm zou een LCD display worden gemaakt door LG Display uit Zuid-Korea. Het scherm werkt op een resolutie van 3.072 x 1.920. Dat stelt Jeff Lin, analist bij onderzoeksbureau IHS Markit.

Ter vergelijking: de huidige 15-inch MacBook Pro werkt met een resolutie van 2.880 x 1.800 pixels. De analist stelt dat Apple dit najaar de nieuwe MacBook Pro gaat presenteren. Het techbedrijf uit Cupertino, Californië zou in september van dit jaar de nieuwe computer aan het publiek laten zien. Precies: dat is tijdens het iPhone-event.

In het verleden heeft Apple nooit een nieuwe MacBook gepresenteerd tijdens een iPhone-event. Of de analist dan ook gelijk heeft is afwachten. Net als vorig jaar is de verwachting dat Apple in september drie nieuwe iPhones gaat onthullen. Met deze MacBook er ook nog bij zal het een wel heel drukke keynote worden. (via Forbes)

Lees ook: Domme fout resulteert in 8.000+ euro aan MacBook reparaties

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *