OnePlus TV komt eraan, maar hoe zit het bij ons?

OnePlus TV komt eraan, maar hoe zit het met Nederland?
Wij moeten geduld hebben.

Pete Lau, CEO van OnePlus, heeft meer info naar buiten gebracht omtrent het nieuwste OnePlus-product. De televisie waar ze al een tijdje mee bezig zijn. In een forumpost laat de CEO weten dat de OnePlus TV bijna realiteit is.

De televisie komt in september op de markt. Er zit echter een keerzijde aan deze marktlancering. OnePlus gaat de TV namelijk eerst exclusief in India uitbrengen. Pas in een later stadium zijn China, Noord-Amerika en Europa aan de beurt. De CEO maakt niet duidelijk hoelang we moeten wachten tot het hier zover is. Lau zegt nog in besprekingen te zijn met betrekking tot partnerschappen.

Het is een nieuwe uitdaging van OnePlus. Niet eerder brachten ze een televisie op de markt, dus dat zal even wennen zijn. In de veelbelovende post zegt Lau met OnePlus de standaard willen neerzetten voor de toekomst van smart TV’s. Dat zijn nog eens daadkrachtige woorden, al kan dit ook gevaarlijk zijn. Een teleurstellend product kan op deze wijze hard terugvuren. Het is afwachten wanneer we de OnePlus TV hier gaan meemaken.

Lees ook: OnePlus TV krijgt saaie naam en logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *