Nieuwe auto’s voor Need For Speed Heat!

Tijd om deze racegame weer eens af te stoffen. Er is verse content in vorm van nieuwe auto’s en meer.

EA heeft een nieuwe update uitgebracht voor de racegame Need For Speed: Heat. Deze update brengt onder meer gave nieuwe auto’s naar het spel. Het gaat hier om de Aston Martin DB11 Volante (2018) en de McLaren F1 (1983).

De auto’s maken onderdeel uit van de Black Market Car Pack #1. De Aston Martin komt gratis naar het spel. Voor de McLaren moet je 4,99 euro betalen.

Tijdens deze Black Market Deliveries maken spelers kennis met Raziel. Dit is een ondergrondse autodealer die twee typen auto’s importeert: varianten van bestaande auto’s en splinternieuwe auto’s, die betaald beschikbaar zijn.

Om achter het stuur te kruipen van je nieuwe auto ga je naar Port Murphy, om ‘m vervolgens op te pikken uit een container. Dit gaat samen met een klein stukje verhaal met betrekking op de auto. Raziel vraagt vervolgens om enkele gunsten, waarmee je een beloning kunt vrijspelen.

Voltooi de uitdagingen om visuele customization-onderdelen voor je nieuwe auto vrij te spelen, evenals outfits voor je personages en effecten die bij het uiterlijk van je auto passen. Tijdens deze reis ontdekken spelers bovendien nieuwe evenementen die opnieuw kunnen worden gespeeld, als de Black Market-uitdaging eenmaal is voltooid.

3 reacties

  1. De auto’s zien er nog wel redelijk uit maar de mensen zijn grafisch niet goed ontwikkeld in deze game.
    Zeker als je Forza horizon gewend bent laat je deze nfs game lekker liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *