Windows 10 en Samsung Galaxy’s worden beste vrienden

Windows 10 werkt beter met Samsung Galaxy's

En dat maakt het leven een stukje prettiger!

Hoe krijg jij het makkelijkste foto’s en video’s van je smartphone op de computer? De één zal nog met een kabeltje werken, de ander via een clouddienst. Hoe je het ook doet, het kan ongetwijfeld efficiënter.

Heb jij een smartphone van Samsung dan heeft Microsoft binnenkort goed nieuws voor je. Het techbedrijf is een samenwerking aangegaan met de Zuid-Koreaanse techgigant. Dat blijkt uit informatie via de laatste versie van de Windows 10 Insider build.

In de build is ontdekt dat je straks via WiFi bestanden vanaf een Samsung Galaxy S10 of Galaxy S20 kunt versturen naar een apparaat met Windows 10. Dat maakt het een stuk relaxter dan dat gepriegel met een kabeltje.

Er zitten wel een aantal haken en ogen aan het concept. Zo mogen de bestanden maximaal 512 MB groot zijn. Heb jij een leuk filmpje gemaakt in 4k 60 fps of zelfs 8k, dan heb je al gauw met deze limiet te maken. Uiteraard moeten beide apparaten op hetzelfde WiFi-netwerk opereren om bestanden uit te kunnen wisselen. (via SamMobile)

7 reacties

          • @evert01: Tja als je sms’t, belt en wat emailt dan heb je er idd geen last van.
            4K60fps en dan praat je over hele andere waarden. Ook zijn Zip bestanden die ik weleens ontvang via Wetransfer met een stapel foto’s rustig tegen de 1GB.
            Filmpje voor onderweg, een backup (diverse GB’s) en het gaat hard.
            Maar goed, als je hem gebruikt voor basis functies dan heb je dat probleem idd niet en ben je met een Iphone 5S of een Galaxy S4 ook klaar.

        • Beetje laat (ik ontvang sinds dit nieuwe design op apparata geen meldingen meer :’) )
          Maar het is uberhaupt via Wifi. waarom een limiet van 512mb? Juist op Wifi (thuis) kan het inderdaad hard op lopen met de gigjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *