Elon Musk noemt kind ‘X Æ A-12’ – Check hier de beste memes

Screenshot @PowerfulJRE via YouTube

Velen dachten dat een trekje van een joint roken het ergste is wat Elon Musk kon doen, maar deze memes over de absurde naam van zijn meest recente kind bewijzen het tegendeel.

Elon Musk staat natuurlijk bekend om zijn buitenaardse manier van denken. Zijn jongste kind is een verlengstuk daarvan. Het kind dat hij met zangeres Grimes kreeg, werd namelijk ‘X Æ A-12’ genoemd. Reden genoeg voor het internet om de absurde naam op de hak te nemen.

Wat betekent het?

Op Twitter legt Grimes uit waar de naam voor staat. Elon Musk doet hetzelfde bij zijn terugkomst bij de Joe Rogan podcast. In 2018 was de van oorsprong Zuid-Afrikaanse entrepreneur ook bij Joe Rogan, waarna er veel ophef ontstond omdat hij een teug van een sigaar-joint nam.

Hoe dan ook, de naam symboliseert het volgende. X is de onbekende variabele, een wiskundige referentie. Æ is ‘elvish’ voor A.I., ofwel kunstmatige intelligentie. A-12 was een verkenningsvliegtuig van de CIA. Yup.. zo achterlijk is het echt.

Enerzijds is het natuurlijk pure kindermishandeling, zeker vergeleken met andere kinderen van Musk. Die hebben namen als Damian, Xavier en Griffin. Ook verkoopt hij nu plots ook al zijn aardse bezittingen. Het gaat misschien niet helemaal lekker met hem? Aan de andere kant, Musk is een supergenie dus er zal vast meer achter zitten dan dat wij aardse stervelingen kunnen begrijpen..

Memes

Hoe dan ook, hier zijn wat van de meest hilarische memes rondom de absurde naam van het kind van Elon Musk:

https://twitter.com/htoldschool/status/1257932591988015105
https://twitter.com/vicveronixa/status/1257963023131525122

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *