Deze onderwaterscooter scoor je nu bij Lidl

Deze onderwaterscooter scoor je nu bij Lidl

Groente, fruit, vlees en oh ja. Ook die onderwaterscooter niet vergeten bij de Lidl.

Supermarkten hebben zo nu en dan van die gekke tijdelijke producten in het gamma. In Duitsland is dat heel gebruikelijk, om naast je vaste boodschappen ook andere producten te verkopen. Producten die vaak niks te maken hebben met de normale boodschappen. In Nederland zie je dit ook steeds vaker. Zo heeft de Lidl een wel heel bijzondere onderwaterscooter in het gamma deze week.

Er bestaat een kans dat een groot deel van de Nederlanders de aankomende zomervakantie in eigen land doorbrengt. En waarom ook niet. Het coronavirus is er nog steeds en ook in Nederland kunnen de zomers erg warm worden. Verkoeling zoeken bij het water is dan aan te raden. Met deze onderwaterscooter van de Lidl maak je de blits op, of eigenlijk onder, het water.

We hebben het hier over de Yamaha Seascooter RDS200. Het apparaat kost 299 euro, maar daar krijg je ook wel wat voor terug. Je kunt tot 20 meter onder water duiken met de machine. In Nederland is het water natuurlijk wel goor, dus mooie visjes kijken er is niet bij. Met een maximumsnelheid van ruim 3 km/u kun je tot 1 uur (inclusief trappelen van je benen) onder water spelen. Daarna zul je de accu weer moeten opladen.

Nog geen reacties

  1. Sorry maar je opmerking “in nederland is het water goor” slaat echt helemaal nergens op.
    Nederland is onderwater heel erg mooi en er is heel veel mooi helder water te vinden.
    Natuurlijk die prutsloot bij jou in de wijk niet (al is die 1x per jaar ook kraak helder en ik raad je aan om er dan in te gaan snorkelen). Ik heb 20 jaar in Nederland gedoken en het is echt de moeite waard.

    • Het is maar wat je gewend bent en wat je wilt zien.
      Ben zelf ook een duiker maar vind het in NL geen ene hol aan. Van zandput tot de Grevelingen, kon me niet echt boeien.
      Ben begonnen in het caribisch gebied en vele malen de rode zee en daarna heb je hier eigenlijk onderwater niks te zoeken.
      Derhalve heb je hier in NL dan ook nauwelijks wat aan zo’n scooter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *