apple refurbished

Bizarre iCloud bug sluit beroemde actrice uit van account

Bizarre iCloud bug sluit beroemde actrice uit van account

Het is lullig als er een bug voordoet, in dit geval met iCloud. Het is nog lulliger als een beroemdheid betrokken is bij het euvel.

Het nadeel, voor Apple dan, is dat de bug meteen groot in het nieuws komt. Actrice Rachel True zegt dat ze te maken heeft gehad met een heel vreemde iCloud bug. Het systeem van Apple heeft haar account uitgesloten omdat er een fout werd geconstateerd met haar achternaam.

In codetaal zijn ’true’ en ‘false’ belangrijke waarden. Uitgerekend de achternaam van deze actrice is True. In iCloud was de achternaam van de actrice geschreven met een kleine letter. Door de naam voor een code aan te zien sloeg iCloud op hol. True zegt dat het probleem al zes maanden speelt en dat Apple tot op heden nog niets heeft opgelost voor haar.

iCloud achternaam bug

Niet alleen heeft ze geen toegang tot haar iCloud account. De abonnementskosten lopen ook vrolijk door. Nu deze bug door de media is opgepakt lijkt het onwaarschijnlijk dat Apple alsnog niet reageert. Je zou verwachten dat het probleem snel opgelost gaat worden voor de Amerikaanse. Op sociale media reageert een betweter met een advies voor de actrice: verander je achternaam en deze zal niet langer voor een code worden aangezien. Welkom in 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *