Pokeball Plus | Laat je Pokémon meereizen

De Pokeball Plus, Pokemon Go, maar ook beide Pokémon Let’s Go games kunnen hiermee overweg. In dit overzicht ontdek je naast de Pokeball kopen, ook de Pokeball Plus Mute en andere Pokeball Plus options, zoals volume regeling en battery check.

pokeball plus, pokeball kopen
Pokéball Plus is een bolvormige controller die je zowel voor Pokémon Go als Pokémon Let’s Go kan gebruiken.

Deze slimme Pokémon gadget doet namelijk heel veel automatisch, wat je op je smartphone anders veel tijd en moeite kost. Zo kan je ongestoord Pokémon vangen, zelfs als je met andere dingen bezig bent. En, je kan de gadget niet alleen in Pokémon Go gebruiken, maar ook in beide Pokémon Let’s go games.

Alle Pokémon gadgets op een rij

[table “317” not found /]

Wat is de Pokeball Plus?

De Pokéball Plus is zowel een accessoire voor de AR-game Pokémon Go, als voor de Nintendo-games Pokémon Let’s Go Eevee en Pikachu.

De Pokéball Plus vergemakkelijkt het vangen van Pokémons. Je hoeft niet meer steeds je telefoon te openen om een Pokémon te vangen, maar kan met een enkele knop op jacht in Pokémon Go. Wat dat betreft lijkt het op zijn voorganger, de Pokémon Go Plus.

Verschil is dat de Pokéball Plus, naast in Pokémon Go, ook in de beide genoemde Nintendo games gebruikt kan worden. En heeft ook enkele extra’s, die voor Nintendo spelers, de Pokeball kopen aantrekkelijk maken.

De Pokéball Plus van binnen

De Pokéball Plus zit ingewikkelder in elkaar dan de voorganger. De Pokémon Go Plus hoeft alleen maar via Bluetooth signalen van je smartphone op te vangen, lampjes te laten branden en jouw acties, zoals het indrukken van bepaalde knoppen, door te sturen naar de smartphone app.

De Pokéball Plus doet meer. Zo zit er ook een joystick met drukknop in , in plaats van alleen een drukknop. Daardoor kan de Pokéball Plus dienst doen als controller bij de Nintendo Switch in beide Pokémon Go spellen. Waarom Nintendo niet twee extra knopjes toevoegde om er een volwaardige Nintendo Switch Joy-Con controller van te maken is niet duidelijk.

De Pokéball bevat ook een bewegingssensor. Daardoor kan je signalen naar de game sturen als je de bal “gooit”. Dit alles met een massa van ongeveer zestig gram. Dat is zelfs iets meer dan een enkele Joy-Con controller. De bal voelt daarmee solide aan, meer als een zware golfbal dan als een pingpongbal.

De antenne zit aan de rode helft van de bal, waar ook de rode drukknop zit. De witte helft huisvest de trilmotor.

pokeball plus
De Pokéball Plus heeft opmerkelijk veel electronica in het kleine volume.

Kleine oplaadbare accu

Het apparaatje kan je dus beter vergelijken met een controller als de Nintendo Joy-Con dan met zijn voorganger Pokémon Go Plus. Anders dan de knoopcellen van de Pokémon Go Plus, hoef je hier niet zelf de batterij te verwisselen. Wel moet je het balletje opladen als de accu van 320 mAh uitgeput raakt. Dit kan met een bijgeleverd USB snoertje.

Je draagt de bal mee aan je pols, met het bijgeleverde koordje. Als sleutelhanger is het niet echt geschikt.

Pokeball Plus: meer Pokémons vangen met minder moeite!

De Pokeball kopen van Bol.com is de oplossing!

Wat kan je met de Pokéball Plus?

De Pokéball Plus bevat dus extra functies, die de accessoire speciaal aantrekkelijk maken voor Nintendo-spelers.

Pokémon Go

Voor Pokémon Go bevat de bal een functie om Pokémon in het wild te kunnen vangen. Als je met de bal in je hand deze voelt trillen, betekent dat, dat er een Pokémon in de buurt zit. Welke, weet je niet.

De knop op de bal triggert een werp-actie in de Pokemon Go app op je gekoppelde telefoon, waardoor je een kans maakt een Pokémon te vangen. Een tweede optie is het activeren van de dichtstbijzijnde Pokéstop. Hiermee kan je bonusitems, zoals Pokéballs, verdienen.

Beperkte Joy-Con

De accessoire is het waardevolste voor Nintendo Pokémon Let’s Go spelers. Dit om enkele redenen. De eerste is dat de Pokéball Plus een beperkte Nintendo controller vormt, waarmee in principe de Let’s Go game uit is te spelen.

Helaas ontbreken de overige twee knoppen van de Joy-Con, waardoor je er geen andere Nintendo spellen mee kan spelen. Veel Pokémon fans vinden de game ervaring met de Pokéball Plus prettiger dan met de Joy-Con.

Pokémon real life trainen

Interessant is ook dat je de een Pokémon uit de Nintendo game op reis mee kan nemen. Dus als jij vijf kilometer loopt met de Pokéball Plus, doet de Pokémon in de Pokéball extra ervaring op en groeit sneller. Voor veel Nintendo fans een goed argument om na te denken over Pokeball kopen.

Bonus: de Mew pokémon

Ook zit er een Mew pokémon “verscholen” in het bolletje. Als je de bol koppelt aan je Nintendo Switch, kan je deze Mew overzetten naar de game op de Nintendo Switch. Mew kan in enkele stappen evolueren tot Mewtwo. Dit is één van de krachtigste Pokémon, en ook de reden dat veel Pokémon liefhebbers de Pokeball kopen.

Pokeball kopen

De Pokéball Plus is te koop in goede gespecialiseerde gameshops en bij webwinkels als bol.com. Het is verstandiger om de Pokéball Plus bij een gerenommeerde webwinkel te kopen, omdat geretourneerde Pokéballen doorgaans al beroofd zijn van de gewilde Mew Pokémon. Budget webwinkels verkopen vaak deze refurbished Pokéballs.

Daarom is het het verstandigste om een nieuw exemplaar te kopen bij een gerenommeerde webshop als bol.com. De Pokeball kopen is dus een van de weinige voorbeelden, waarin nieuw altijd beter is dan refurbished.

Over het algemeen zijn online winkels zoals bol.com goedkoper dan gameshops, omdat ze een lagere overhead hebben.

pokeball kopen
De verpakking van de Pokéball Plus

Daarbij kan je beter bij een Nederlandse, grote en betrouwbare webwinkel als bol.com bestellen dan in bijvoorbeeld China. Buitenlandse webwinkels, zoals Alibaba en Amazon, vallen onder buitenlandse wetten, die de consument doorgaans slecht beschermen.

Kleinschalige gameshops zijn wat duurder, maar hebben ook een goede service. Elektronicagroothandels als de Mediamarkt kan je beter mijden. Hun service is erg slecht en je betaalt meer dan online.

Wat dat betreft is het geen gek idee om bij bol.com je Pokéball Plus te bestellen. Dan kan je de volgende dag al genieten van de ultieme Nintendo Pokemon game ervaring.

Pokémons vangen en tegelijk genieten van de omgeving?

Voordelig de Pokeball kopen van Bol.com is de oplossing!

Installatie van de Pokeball Plus

De Plus is in feite een uitbreiding van je smartphone. Om precies te zijn: van de Pokémon Go game app, die er mee communiceert via de Bluetooth chip van je smartphone. Met de volgende stappen maak je het apparaatje gebruiksklaar.

 1. Open de Pokémon GO app.
 2. Zodra je in de Kaart zit, kies je voor het Hoofdmenu
 3. Tap op Settings, rechtsboven.
 4. Tap Pokéball Plus. Hiervoor moet je helemaal omlaag scrollen.
 5. Druk de rode knop bovenaan op de Pokéball Plus in, om je Plus zichtbaar te maken voor de telefoon.
 6. De Pokéball Plus wordt nu zichtbaar op de lijst. Zodra je het voelt trillen, is de koppeling geslaagd.

Als er in dit proces wat mis gaat, moet je handmatig de Bluetooth verbinding aanbrengen. Dit gaat als volgt.

Op iOS-apparaten (iPhone, iPad):

Open de app Instellingen en tik op Bluetooth.
Klik op de Bluetooth schakelaar om Bluetooth in te schakelen.
Druk op de joystick knop op de Pokéball Plus om de Plus vindbaar te maken.
Tap op Pokéball Plus in de lijst Mijn apparaten of Andere apparaten.
Open de Pokémon GO app.
Tik in de kaartweergave op het hoofdmenu. Volg vanaf hier de stappen 3 en verder hierboven.

Op Android-apparaten (instructies kunnen per apparaat verschillen):

Open het instellingenmenu van uw apparaat.
Klik op de Bluetooth-schakelaar om Bluetooth in te schakelen.
Daarna op Apparaten zoeken of Vernieuwen om naar apparaten in de buurt te zoeken.
En dan op de rode knop bovenaan op de Pokéball Plus om het accessoire vindbaar te maken.
Klik op Pokéball Plus in de lijst met beschikbare apparaten.
Open de Pokémon GO-app.
Klik in de kaartweergave op de Pokeball midden onder. Volg vanaf hier de stappen 3 en verder hierboven.

Als alles goed is gegaan, staat er nu een Pokéball Plus icoontje rechtsboven in het scherm van je game.

Verwijderen? Klik in de app op het Pokéball Plus icoontje. Het zal nu grijs worden.

pokeball plus
De onderdelen van de Pokéball Plus. Bron: Nintendo Nederland

Nintendo Switch

 1. Start één van de spellen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! op de Nintendo Switch console. Na het taal keuze scherm, verschijnt de controller keuze.
 2. Druk nu eenmaal op de rode, bovenste knop of op de control stick-knop op de Pokéball Plus. Zie het plaatje hierboven.
 3. Zodra er verbinding is gemaakt met de Switch, zal het icoontje voor Pokéball Plus rood worden.
 4. Druk nogmaals op de Bovenste knop of op de control stick-knop en selecteer dan ”Bevestig” om je nieuwe Pokéball Plus als controller te gebruiken.
 • Wanneer de Pokéball Plus is gekoppeld aan een Nintendo Switch systeem, fungeert de control stick-knop als de A-knop, en de rode bovenste knop als de B-knop.
 • Door op de rode bovenste knop op Pokéball Plus te drukken, kun je het spelmenu openen van een door de Pokéball ondersteund spel op een Nintendo Switch console. Op dit moment zijn dat helaas alleen de twee Pokémon Let’s Go spellen.
 • Als je Pokéball Plus tweemaal schudt wanneer het menuscherm openstaat, zal het instellingenscherm openen.

Gebruik van de Pokeball Plus

Pokémon Go

In de Pokémon Go app kan je instellen waar je notificaties voor wilt ontvangen op je Pokéball Plus: voor Pokémon vlakbij, voor Pokéstops vlakbij en/of voor push notificaties van Niantic (bijvoorbeeld als je Pokémon op de Gym waar je deze op wacht hebt staan, wordt aangevallen).

Het gebruik is verder relatief simpel, en lijkt erg op die van de voorganger Pokémon Go Plus. Als het apparaatje begint te trillen, is er (afhankelijk van de instellingen in je app) een Pokémon in de buurt en/of een Pokéstop.

Kleurcodes voor type gebeurtenis

De kleur waarin het ledje knippert, vertelt je wat er precies gebeurt:

 • Blauw: Een Pokéstop. Druk de rode knop bovenaan in om deze te oogsten.
 • Geel: een Pokémon die al in je Pokédex voorkomt. Druk de rode knop bovenaan in voor een vangpoging.
 • Groen: een nieuwe, onbekende Pokémon. Ook hier, druk de rode knop bovenaan in voor een vangpoging.

Druk je op de rode knop bovenaan, dan doe je automatisch een vangpoging, resp. spin je de photodisc van de Pokéstop. Zo kan je vrij eenvoudig een groot aantal Pokémons vangen en je inventarislijst aanvullen.

Pokéstop

Is de spinpoging gelukt, dan knippert het ledje in veel verschillende kleuren en zoemen. Je inventaris is dan aangevuld. Gaat er wat mis, dan knippert het ledje rood. In de log van Pokémon Go kan je dan zien wat er precies gebeurde. Tip: plaats een Pokémon in je Plus. Dan worden Pokéstops automatisch gefarmed.

Pokémon vangen

Druk je de rode knop bovenaan in, dan begint de vangpoging. Je ziet bij elke vangpoging de led wit oplichten. Slaagt deze, dan knippert ook hier de led in veel verschillende kleuren. Mislukt? Dan knippert de led rood. Ook hier kan je in de log van de app zien wat er precies mis ging.

Door de grotere aantallen, meer zeldzame Pokémons

Het voornaamste spelvoordeel is dat je nu op industriële schaal Pokémons kan vangen, alleen door op de rode knop bovenaan te drukken. Volgens de wet van de grote getallen zullen er uiteindelijk zeldzame, gewilde Pokémons als Pikachu of Eevee bij zitten. De meesten zullen natuurlijk veel voorkomende Pokémons als Rattata’s zijn, maar daar heb je verder weinig last van.

Kilometers bijhouden

Een andere aantrekkelijke feature van de Pokéball Plus is dat de app niet actief (dus op je scherm aanwezig) hoeft te zijn om gelopen kilometers bij te houden. Dit is erg nuttig als je Pokémon eieren wilt uitbroeden, want daarvoor moet je kilometers maken.

Pokémon Go is een videogame die een behoorlijk groot beroep doet op de accu van je smartphone, dus ook deze feature maakt de Pokeball kopen zeker interessant.

Herstel van je Bluetooth verbinding

Een vervelend trekje van Bluetooth is dat het niet altijd even betrouwbaar is. Merk je dat je Pokéball Plus rood knippert en zoemt? Dan is de verbindingsketen met internet via je smartphone verbroken.

Dat kan twee oorzaken hebben. De eerste is dat je telefoon geen verbinding meer heeft met internet. De oplossing hier is natuurlijk: schakel internet weer in.

De tweede is dat de Plus geen Bluetooth verbinding meer heeft met je telefoon. In dat geval moet je eerst checken of Bluetooth op je telefoon wel aanstaat. Zo ja, kom dan binnen bereik van je telefoon en druk vijf seconden op de knop van je Plus. Dat reset het apparaat. Volg daarna de stappen bij Installatie, zie hierboven.

Onderhoud van je Pokeball Plus

De Pokéball Plus is vrijwel onderhoudsloos. Het voornaamste onderhoud bestaat uit het opladen van de interne 350 mAh lithium ion accu, als deze leeg is. Dit doe je met een USB-C aansluiting. Bij aankoop gaat een volle accu ongeveer 20 speeluren mee. Dit gaat in de loop van de tijd iets achteruit.

Zoals met alle USB-aansluitingen, kan hier in de loop der tijd vettigheid op komen, waardoor het toestel minder goed laadt. Merk je laadproblemen? Check eerst het laadsnoertje, deze zijn vaak slecht van kwaliteit.

Werkt dit, dan ligt het aan het contact. Je kan dan schoonmaken met een wattenstaafje, gedept in een mild vetoplossend reinigingsmiddel zoals bijvoorbeeld isopropylalcohol. Voorkom kortsluiting, maak er dus geen waterballet van.

Pokeball Plus Mute en Unmute (geluid uitschakelen en inschakelen)

Druk tegelijkertijd de joystick knop en de rode knop bovenaan in. De Pokeball gaat nu voor langere tijd trillen en is daarna stil. Gefeliciteerd. De Pokeball Plus Mute is nu een feit.

Wil je de Pokeball unmuten weer activeren, druk dan weer tegelijk de joystick knop en de rode knop bovenaan in. Dat maakt een einde aan de Pokeball Plus Mute. De Pokeball gaat nu twee keer achter elkaar kort trillen.

Wil je dat de Pokeball niet meer trilt, dan kan je in je Pokémon Go app de trilfunctie uitschakelen. Dan wordt tegelijkertijd ook de trilfunctie van de Plus uitgeschakeld. Erg handig, als je net een belangrijke bespreking hebt, en een zwerm Pokémon besluit net om je een bezoekje te brengen. Dan is deze totale Pokéball Plus mute echt iets wat van pas komt.

Pokeball Plus Volume aanpassen

Vind je de Pokeball Plus volume te laag, of juist te luidruchtig? Er zijn helaas maar twee mogelijkheden. Het geluid uitschakelen, of niet. Het geluidsniveau verlagen tot een hogere waarde dan nul, kan niet.

pokeball plus

Pokeball Plus Batterij check

Wil je weten, hoeveel procent je Pokeball Plus nog opgeladen is? Doe dan het volgende voor een Pokéball Plus batterij check.

 • 1. Zorg ervoor dat de Pokeball Plus niet is aangesloten op een ander apparaat, zoals de Nintendo Switch.
 • 2. Houd de bovenste knop en die op de mini joystick minstens vijf seconden ingedrukt. Het lampje knippert in een andere kleur om de resterende batterijlading aan te geven.
  • Groen: resterende batterijlading is hoog
  • Geel: resterende batterijlading is gemiddeld
  • Rood: resterende batterijlading is laag. Sluit hem aan op de lader.
 • 3. Druk eenmaal op de mini joystick om het knipperen te stoppen.

Een zeldzame Pokémon misgelopen door een leeg toestel?

Dat overkomt je geen tweede keer. Met een mega powerbank van Bol.com kan je altijd Pokémons vangen!

Systeemeisen voor Pokéball Plus

Koppeling met smartphone

Wil je je Pokéball Plus gebruiken in samenwerking met je toestel, dan moet je toestel de Pokémon Go app kunnen draaien en beschikken over Bluetooth. We nemen aan dat je als echte Pokemon Go fan dat al gedaan hebt.

Om je Pokémon Go speelplezier nog verder te verhogen raden we je aan om voor een smartphone met grote accu te gaan, van minimaal 5000 mAh. Denk ook aan goede sensors. Ook de GPS sensor, kompas sensor en gyroscopische functies moeten goed werken voor de optimale augmented reality ervaring.

Niantic noemt voor Pokémon Go de volgende eisen.

iOS (iPhone en iPad):

 • iPhone 6s of hoger
 • iOS 12 of hoger
 • Snelle internetverbinding (Wi-Fi, 3G, 4G of 5G)
 • GPS en locatiediensten
 • Jailbroken toestellen worden niet ondersteund

Android:

 • Android 6 of hoger
 • Minimaal 720×1280 pixels. De app werkt op tablets, maar niet optimaal.
 • Snelle internetverbinding (Wi-Fi, 3G, 4G of 5G)
 • GPS en locatiediensten
 • Rooted toestellen worden niet ondersteund

Koppeling met Nintendo Switch

Wil je je Pokéball Plus ook voor Nintendo gebruiken (de voornaamste reden om deze gadget te kopen), dan moet je eveneens beschikken over een Nintendo Switch en aansluitingen. En, moet je op de Switch één of meer van de versies Pokémon Let’s Go Pikachu of Eevee hebben geïnstalleerd.

Beter genieten van de Pokeball Plus?

Koop ‘m direct op bol.com zodat je kunt beginnen met spelen!

Tips Pokéball Plus

Bewegen lokt Pokémon. Daarom is het ook met de Pokéball Plus slim, om af en toe te bewegen.

Heb je een Nintendo Switch met één van de Pokémon Let’s Go games, of ken je iemand die dat heeft? Dan kan je de populaire meegeleverde Mew-pokémon in de Let’s Go games loslaten. Als je deze evolueert naar de Mewtwo, ontstaat één van de sterkste Pokémon in het spel.

Je kan een Meltan Mystery Box verdienen in Pokémon Go door Go-pokémon over te hevelen naar de Nintendo game. Je bent de pokémon weliswaar kwijt, maar in ruil krijg je wel zeer gewilde Meltan candies waarmee je deze machtige Pokémon kan evolueren. Dit kan je elke zeven dagen herhalen. Tip: hevel vooral veel voorkomende Pokémon, zoals de Tweedle of de Rattata, over naar de Nintendo om zo veel mogelijk Mystery Boxes in de wacht te slepen.

Plaats een Pokémon in je Pokeball Plus. Dan verzamel je automatisch voorwerpen elke keer dat je een Pokestop passeert. Doe je dat niet, dan moet je zelf bij elke Pokéstop die je passeert, op de knop drukken.

Stopt je Plus met het herkennen van stops of Pokémon? En is je app geminimaliseerd? Open dan de app. Mogelijk komt er een ei uit.

Energiebesparing, minder boetes en extra bereik

Als je de Pokémon Go app laat draaien terwijl je scherm is vergrendeld, dan spaar je de accu. Immers, de videokaart van je smartphone hoeft niet meer aan pixels te rekenen. Wel gaat de registratie van de kilometers die je maakt, nog steeds door.

De Pokeball Plus heeft een iets groter Pokémon-bereik, en zal vaak beginnen te zoemen voordat de Pokémon daadwerkelijk op het scherm verschijnt.

Zolang je snelheid onder de 12 kilometer per uur blijft, registreert en vangt de app Pokémons. Dat maakt de Plus aanlokkelijk voor Go spelers die fietsen. Bij snelheden onder de 40 km per uur worden Pokéstops nog geactiveerd. Dus voor het rijden binnen de stad is de Pokeball een uitkomst. Wettelijk is het immers verboden om je telefoon te bedienen tijdens het rijden. Dat verbod omzeil je zo mooi.

De Pokeball kopen bespaart pokeballs. Je gebruikt er maar één per pokémon (al vang je niet elke pokémon). Dat is erg handig voor het “grinden” van xp/candy/dust.

Waarom de Pokeball Plus kopen?

 • Meer gemak
  Je hoeft niet meer steeds op je smartphone te kijken om Pokémon te vangen.
 • Eindelijk het centrum van de aandacht op kantoor.
  Met deze chille Pokéball Plus bengelend aan je pols, laat jij je collega’s zien dat jij een echte Pokémon fan bent, Laat ze maar lachen. Worden ze vervelend, wel, dat balletje van meer dan 60 gram is niet alleen effectief tegen Pokémon. Hint, hint. Gotta catch them all.
 • Gamen tijdens het rijden
  Tijdens het rijden Pokémons vangen kan nu. Dit, omdat je alleen op een knop hoeft te drukken. Dus de pokeball kopen heb je er snel uit qua boetes die je voorkomt.
 • Minder Pokéballs nodig.
  Je kan met deze gadget efficiënt en automatisch Pokémons vangen terwijl je aan het wandelen of fietsen bent.
 • Eieren uitbroeden, verzamelen van Dust en XP veel gemakkelijker.
  Saaie taken die nodigt zijn om je verder te helpen in de game, “grinding”, worden veel gemakkelijker en sneller. Zo maakt de Pokeball kopen je gaming een stuk makkelijker.
 • Nintendo koppelingen
  Ben jij, of een familielid of andere huisgenoot, de trotse bezitter van een Nintendo Switch? Dankzij dit vernuftige apparaat kan jij de ster worden met jouw Pokémon die je uit de goedheid van je hart cadeau doet. Als bonus ontvang je een geschenk, de Mystery Box met Meltan candy.

Dus heb je al een goede smartphone speciaal voor AR games, ga je de Pokeball kopen, en een grote powerbank? Dan is er nog één puntje waar je aan moet denken. AR games zijn vrij heavy wat betreft dataverbruik. Met een Unlimited databundel heb je daar echt geen last meer van en kan je lekker jagen zonder zorgen.

Heb je daarnaast ook nog interesse in Pokémon merchandise? Lees hier verder en kijk of het iets voor jou is!

Veelgestelde vragen over de Pokeball Plus

Geeft de Pokéball Plus een groot voordeel?

Ben je onderweg, of zit je op kantoor, dan kan je elke keer dat er een Pokémon opduikt, of een Gym passeert, deze vangen of oogsten door op een knop te drukken. Ook houdt de Plus je loopafstand bij. Dat is erg handig bij het uitbroeden van Pokémon eieren. Verder geeft de extra Mew, en de mogelijkheid om Pokémon uit Pokémon Go in de Let’s Go gamewereld te importeren, een spelvoordeel.

Is het niet oneerlijk dat spelers zoveel voordeel krijgen door de Pokeball Plus?

Hoewel het bereik iets wordt vergroot, maakt de Pokeball Plus verder vooral het gamen prettiger. Wel hebben spelers van de Nintendo games Pokémon Let’s Go voordelen. Maar dat zijn alleen voordelen tegen de AI van de game. Met rond de vijftig euro is het toestelletje ook niet heel duur. Erger je je aan het “oneerlijke voordeel”? Dan kan je er het beste zelf een kopen.

Wanneer is de Pokéball Plus interessant voor mij?

Ben je vaak onderweg, loop of rijd je op lage snelheid en ben je een trouwe Pokémon Go speler? En speel je Nintendo Pokémon Let’s Go op de Switch? Dan moet je deze gadget zeker niet laten liggen. Al zal je waarschijnlijk op je kantoor uitgelachen worden.

Zijn er alternatieven voor de Pokéball Plus?

Gebruiksvriendelijker en vooral: onopvallender om te dragen is de Pokemon Go Plus. Maar gelukkig zijn er meer alternatieven op de markt, specifiek voor Pokémon Go. Dat zijn onder meer de Pokemon Go-Tcha. Ook een horloge-achtige gadget, ideaal voor echt luie Pokémon Go spelers, want het is zelfs niet meer nodig de knop in te drukken). Wel kan je dan niet meer Pokémon overdragen naar de Nintendo game.

Is de Pokeball Plus precies wat je zoekt?

Bij bol.com bestel je deze extra voordelig!

Home » Game accessoires | Hoe krijg je de ultieme gaming room? » Pokeball Plus | Laat je Pokémon meereizen

Andere games


Hier vind je meer Apparata game nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *