Zombies Run! | Verlies je kilo’s op de vlucht voor zombies

Gamen terwijl je aan je conditie werkt. Dat is de grote aantrekkingskracht van Zombies Run Online. Want wat werkt motiverender om je duurrecord te breken dan een zombies run race achter je aan?

zombies run
Zombies Run, spelenderwijs je kilo’s kwijt raken en je conditie verbeteren.

[vergelijker url=”https://marketplace.tedeas.com/comparator/embed/gaming-ar/”]

Zombies Run online gameplay

De wereld is getroffen door een wereldwijde plaag, waadoor mensen veranderd zijn in zombies, aldus het, om eerlijk te zijn, weinig originele plot van deze game. Als overlever word je voortdurend achtervolgd door hongerige zombies die zich willen voeden met je vlees. Maar gelukkig ben je niet alleen, en is er een basis waar jij, en andere overlevers de zombies van zich af kunnen slaan.

Je kan bonussen verdienen met het voltooien van missies, die neerkomen op het ontwijken van zombies. Namelijk, door sneller te lopen dan zij. Ja, soms is het leven eenvoudig. Je krijgt via audio steeds instructies van het hoofdkwartier, zodat je de zombies voor kan blijven.

Je begrijpt dus, dat voor deze game oortjes erg handig zijn. En natuurlijk, een powerbank. Want je moet niet hebben dat midden in een spannende achtervolging, je telefoon op zwart gaat en jij je missie hebt verloren. Met een smartwatch maak je het jezelf extra makkelijk.

Niet tijdens een Zombies Run mission order met een lege accu te maken krijgen?

Met een krachtige powerbank van Bol.com blijft je telefoon functioneren!

Zombie run race, de ultieme gamificatie

De game is dus een combinatie van een lichamelijke conditie-app en een apocalyptische augmented reality game. Zoals elke enthousiaste gamer weet, werkt gamificatie erg goed om je gemotiveerd te houden.

Geen wonder dus, dat de meest succesvolle “nuttige” apps vaak gebruik maken van gamificatie om je bij de les te houden. Een cursusje Italiaans op Duolingo? Daarmee kan je punten verdienen in de competitie tegen andere spelers. En als je een dagje je lessen vergeet, krijg je een herinnering van de fladderende uil. De Zombie Run race werkt ook zo.

Breid je home base uit door Zombies Run missies

Alles draait in de game om je home base, Abel’s Village. Die moet je in leven zien te houden en uit te breiden.

Dat doe je met gebouwen als Armouries en farms. Om die te bouwen heb je grondstoffen nodig. Die kan je weer oogsten door missies.

Elke keer als je een stuk gerend hebt, verdien je goederen die je kan gebruiken om te bouwen, of met andere bases (van andere spelers) te ruilen.

Dat geeft weer een extra motivatie om hard te rennen.

zombies run
Safe haven Abel’s Village neemt een belangrijke plaats in in de gameplay van Zombie’s Run.

Zombies Run mission order

Er zijn honderden missies, die je in principe allemaal op chronologische volgorde aflegt.

Logisch, want de creatieve geesten achter Zombies Run online hebben meer dan vierhonderd missies bedacht, die allemaal onderdeel uitmaken van een raamvertelling.

Daarom is er een vaste Zombies Run Mission order. Alle vierhonderd missies hier opnoemen willen we je niet aandoen, maar via deze link vind je ze allemaal op chronologische volgorde. Spoiler alert, al zijn de namen bewust weinig informatief.

Naast deze missies in de Zombies Run Mission Order zijn er de supply missions, waarmee je je basis onderhoudt. Overigens verzamel je ook tijdens de bijzondere missies supplies.

zombies run online

Virtual Race: de Zombies Run race

Je kan ook tegen andere spelers in een Zombies Run race (in-game bekend als Virtual Race) spelen. Wie als eerste bijvoorbeeld vijf kilometer heeft gerend, heeft gewonnen.

Je kan gratis aan alle Virtual Races meedoen, als je lid wordt van de VIP club. Dit is interessant voor echt fanatieke Zombies Run online spelers en kost rond de 90 dollar per jaar.

Ook bij deze virtual races is er een uitgebreide backstory. Wees wel voorbereid op een stevige ren. In totaal moet je wel vijftien tot dertig kilometer lopen om de race te voltooien.

zombies run online

Tips voor het spelen van Zombies, Run!

Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk om te gaan hardlopen. Leg je kleding en sportschoenen de avond ervoor of ’s ochtends klaar zodat je je in een oogwenk kunt klaarmaken. Dit is vooral belangrijk voor plaatsen met wisselvallig weer, zoals natuurlijk in Nederland.

Je moet bereid zijn om elke dag te rennen. Dan heb je meer kans om je doelen te bereiken. Wees tegelijkertijd niet geobsedeerd door afstand, stappen en calorieën. Hardlopen is geen exacte wetenschap en iets is altijd beter dan niets. Je zou misschien denken dat een run van 15 minuten niet zo ‘goed’ is als een run van 30 minuten, maar het is een stuk beter dan een run van nul minuten.

Als het pijn doet, stop dan met rennen. Vooral als je pijn in je gewrichten hebt.

Het mooie van hardlopen is dat het een van de goedkoopste vormen van lichaamsbeweging is. Je hebt geen fancy T-shirts of sokken nodig. Maar koop wel goede schoenen. In een gespecialiseerde sportschoenenwinkel krijg je het beste advies. Veel van hen hebben loopbanden en camera’s om je gang te analyseren.

Overdrijf het niet. Jezelf te ver pushen is contraproductief. Je hebt een grotere kans op blessures als je moe of ziek bent

Als het koud is, is het verleidelijk om te veel kleding aan te trekken, waardoor je oververhit kunt raken. De juiste hoeveelheid kleding is voor elke persoon anders, maar handschoenen maken het joggen op koude dagen prettiger.

Beweeg in een tempo waar jij je prettig bij voelt. Soms is langzaam joggen of wandelen het beste. Alles wat sneller is dan een slakkengang, zal je een voorsprong geven op de zombies. Maar tegelijkertijd, als je het gevoel hebt dat je de energie hebt, wees dan niet bang om te rennen of te sprinten!

Begin altijd met de missie en playlist voordat je de deur opendoet. Het betekent dat je snel de poort uit kan!

Systeemeisen en aanbevelingen voor Zombies Run

De hardware eisen van Zombies Run zijn laag, omdat het spel alleen je locatie bijhoudt en niet met zware graphics werkt. In principe kan met ieder modern toestel waarop Android of iOS draait, de game worden gespeeld

Zoals voor alle augmented reality games, zelfs een qua hardware eisen relatief bescheiden game als Zombies Run geldt: een werkend kompas is zeker aan te bevelen. Want weliswaar kan je Zombies Run zonder kompas ook spelen, maar dan moet je steeds zelf de juiste richting zien uit te vinden.

Verder moet je telefoon natuurlijk GPS ondersteunen en internetverbinding hebben. Wil je Zombies Run op een loopband spelen, dan moet je telefoon of smartwatch natuurlijk wel sensoren hebben die je bewegingen waar kunnen nemen.

Heeft je telefoon geen kompas, gyroscoop of GPS?

Koop een telefoon die speciaal geschikt is voor geolocatie en augmented reality games!

Meer over Zombies Run

Zombies Run is een indie game met een bijzondere ontstaansgeschiedenis.

De game is het voornaamste product van de game studio Six to Start. De game is ontstaan na een crowdfunding actie in 2011 op Kickstarter. Meer dan een miljoen spelers kochten de app voor een prijs tussen $ 3,99 en $ 7,99, en honderdduizenden spelen elke maand.

zombies run mission order
Zombies Run begon na een crowdfundactie van studio Six to Start.

Gratis, of met Abel Runner’s Club lidmaatschap

In mei 2015 werd Zombies, Run! freemium, waarbij nieuwe spelers in de gratis versie onbeperkte toegang kregen tot de eerste vier missies en de mogelijkheid kregen om één extra missie per week te ontgrendelen. Wil je sneller missies ontgrendelen, dan moet je lid worden van de betaalde Abel Runner’s Club.

Een Abel Runner’s Club-lidmaatschap is beschikbaar op maand- en jaarbasis (35 dollar per jaar), waarmee een lid onbeperkte toegang tot alle missies en spelmodi ontgrendelt. Als dank voor hun steun kregen bestaande spelers die de app eerder kochten, onbeperkte toegang tot de eerste drie seizoenen en alle bestaande spelmodi. Ook krijgen deze spelers een flinke korting op het Abel Runner’s Club lidmaatschap.

Waarom Zombies, run! spelen?

 • Loop, jog of ren overal.
  Zombies, run! werkt overal en met elke loopsnelheid. Spelers kunnen joggen in de stad, rennen in een park of wandelen langs het strand. Zrelfs op een loopband werkt de game.
 • Heel veel verhalen.
  Met tot nu toe meer dan vierhonderd missies, en elke week nieuwe missies die tijdens de jaarlijkse release voor het nieuwe seizoen worden toegevoegd, kunnen spelers elke keer dan ze hun wandeling maken genieten van een spannend verhaal.
 • Achterna gerend worden door zombies.
  De kenmerkende zombie-achtervolgingen in Zombies, run! doen net alsof een horde woeste zombies je achtervolgt. Spelers moeten hbun snelheid verhogen om te onmtsnappen. Kortom, intervaltraining met een spannende wending.
 • Gratis cloud back-up.
  Alle spelers hebben toegang tot de gratis ZombieLink-service van de ontwikkelaars om een back-up van hun runs te maken en hun voortgang online te volgen..
 • Game ondersteunt Apple Watch and Wear OS by Google.
  Houd je statistieken qua lichamelijke conditie bij met een blik op je pols. Een interessante AR game dus.

Wil je een andere AR game spelen? Kijk dan bijvoorbeeld naar Pokémon GO. Dit is een populaire game en zeker een aanrader!

Veelgestelde vragen over Zombies, run!

Is Zombies, run! voor mij?

Jog je veel (of wil je graag meer lopen)? Wil je dat doen terwijl je ondertussen deel uit maakt van een spannend verhaal? Dan is Zombies, run! ideaal voor jou. Downloaden en de gameplay is gratis.

Welke accessoires heb ik nodig voor Zombies, run?

Vooral natuurlijk, goede schoenen. Earbuds zijn essentieel omdat je gesproken aanwijzingen in je oor krijgt, de radio mode. Denk ook aan een powerbank voor onderweg en je databundel.

Hoeveel kost Zombies Run online spelen?

Als je de app gratis speelt, niets. je krijgt dan één nieuwe missie per week. Wil je meer missies, dan moet je lid worden van de betaalde Abel’s Runner’s Club a 40 dollar per jaar. Ben je echt fanatiek, en wil je ook meedoen aan de Virtual Races, dan betaal je rond de negentig dollar per jaar.

Alleen nog stress door zombies, niet door een krappe databundel?

Neem Unlimited Data. Bekijk de scherpe aanbiedingen op GSMweb!

Home » Games | Alle games op een rijtje! » Zombies Run! | Verlies je kilo’s op de vlucht voor zombies

Andere games


Hier vind je meer Apparata game nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *