Gaming merchandise | Word een fan van jouw favoriete game

Official gaming merchandise kopen geeft net dat beetje extra aan de sfeer. Op zoek naar een pluche Pikachu, een Pac-Man nachtlamp of wil je je warme koffie uit een Darth Vader mok drinken? Winkels als bol.com zijn rijk voorzien van unieke game gear.

Dit is dan ook de meest voor de hand liggende keuze als je op zoek bent naar leuke dingen om je game life mee op te vrolijken.

gaming merchandise
Star Wars The Mandalorian mok, een mooi voorbeeld van nuttige official gaming merchandise (voor de scherpslijpers: de Star Wars The Mandalorian game is in ontwikkeling). Bron bol.com

In dit artikel laten we zien waar je official gaming merchandise kopen kan, en hoe je anderen verwent met de beste merchandise gaming waar ze ook echt blij mee zijn.

Inhoudsopgave

[vergelijker url=”https://marketplace.tedeas.com/comparator/embed/telefonie-de-beste-samsung-telefoon-van-dit-moment-2021/”]

Merchandise gaming websites?

Kom echt in de game sfeer bij Bol.com!

Wat is de beste gaming merchandise?

Gaming merchandise is per definitie natuurlijk een product dat erg gevoelig is voor stijl.

Je Minecraft nachtlampje waar je als kind erg blij mee was, is nu als volwassene waarschijnlijk een date killer (“Laten we gewoon vrienden zijn. Ik zoek een echte man, geen groot kind!”), als je die naast je bed hebt staan.

official gaming merchandise kopen
Prima voor je neefje, of je gaming room, minder geschikt voor je nachtkastje, als je date

Dus die kan je beter aan je neefje kado doen. Spaart je weer geld, dat je aan een nieuwe gaming muis kan besteden.

Dat geldt ook voor zombie-gerelateerde gear, behalve als je een gothic meisje date.

Houd het neutraal, alhoewel schattig op het juiste moment dan wel weer kan.

Ben je een vrouw, dan zal de gemiddelde mannelijke date minder problemen hebben met gaming gear. Veel mannen gamen, en hebben sowieso meer waardering voor de gaming lifestyle dan vrouwen. Ook letten ze minder op details.

official gaming merchandise kopen
De Child Mandalorian mok van Paladone is, gevuld met warme chocolademelk, dan wel weer geschikt om je date mee te verwennen the morning after. Want, schattig.

Kies daarom merchandise die redelijk neutraal is qua design, professioneel overkomt, of in ieder geval in veel interieurs past. Stel jezelf de vraag, kan ik hier over vijf jaar ook nog wat mee? Want de kwaliteit van producten tegenwoordig is zo goed, dat ze wel zo lang mee gaan.

Ook wil je graag gaming merchandise, waar je wat mee kan. Een levensgrote Darth Vader pop, bijvoorbeeld, is natuurlijk geweldig voor je gaming room maar verder kan je er weinig mee. Kies dan liever voor bijvoorbeeld een Star Wars gaming muismat, een Pokémon T-shirt of een Death Star mok.

Hoe zoek je de beste gaming merchandise voor een game fan?

Een probleem met het kopen van cadeautjes is dat de gelukkige ontvanger vaak niet erg blij is met het prachtige cadeau en het snel weer op Marktplaats zet. Of, erger, weggooit. Dus, daarom is het slim om eerst je research te doen. Zo maak je je vrienden, en ook de aarde, blij.

Stel, je vriend is jarig en je weet dat hij of zij een enorme Pokémon fan is. Zoek dan iets waar je wat aan hebt en wat niet teveel opvalt. Of, wat je op kan bergen, als het wel opvalt.

Dus bijvoorbeeld een Pokémon muismat is dan een goede keus. Of een Pokémon mok, een Pokémon Kanto Edition Monopoly game, een Pokémon T-shirt, Pokémon kaarten of iets dergelijks.

official gaming merchandise kopen
Een leuk gezelschapsspel voor de echte Pokémon fans. En ook weer op te bergen. Bron: bol.com

Je kent zelf je vriend het beste. Probeer je voor te stellen hoe het kadootje dat je wilt kopen, in het leven van je vriend past. Zou je zelf zo’n kado willen hebben van je eigen favoriete game? En denk je dat partner, famiie en vriend (en) van je vriend er positief op gaan reageren?

Tip: vraag, subtiel, haar of zijn mening over een gadget van jou dat er precies op lijkt. Met dat soort vragen is de kans een stuk groter, dat je vriend blij van je kado wordt.

Gaming merchandise websites

Vaak kan je in game shops of op een gaming convention van je favoriete game merchandise kopen. Maar je komt niet altijd op gaming conventions, en game shops zijn duur.Er is een grotere kans dat je slaagt bij een grote webwinkel, zoals bol.com. Bol.com verkoopt tienduizenden artikelen.

De meest voor de hand liggende keus onder de gaming merchandise websites is een betrouwbare webwinkel. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan bol.com. Bol.com is zowel betrouwbaar, als voordelig en compleet.

Bol.com heeft een enorme keuze aan eersteklas gaming merchandise van de meer mainstream spellen en ook enkele minder bekende spellen.

Dan weet je zeker dat je ook goede en veilige merchandise gaming krijgt, en niet Chinese rommel van slechte kwaliteit, met giftige zware metalen of andere schadelijke chemicaliën, of een lelijke afwerking. Of dat werknemers worden uitgebuit en met luiers om jouw pakketjes moeten inpakken omdat ze niet naar de wc mogen, zoals bij de toko van Bezos. Dat is bij Bol.com namelijk wél netjes geregeld.

Official gaming merchandise website zonder uitbuiting?

Voordelig en goed, waar anders dan bij Bol.com natuurlijk!

Met welke gaming props richt je je gaming room sfeervol in?

Om je gaming room net even wat extra sfeer te geven, is het goed om een flink groot sfeerbepalend element op te hangen. Een mooie lichtgevende Darth Vader helm en een light sword als je Star Wars fan bent, bijvoorbeeld. Daarmee heb je meteen een goede gear om een gaming convention te bezoeken.

Of wat dacht je van wat authentieke filmposters? Je game room is je gaming castle. Dus je hebt alle ruimte om je uit te leven en die in te richten zoals jij wilt!

Vooral lichtgevende dingen zijn awesome voor die echte magic experience in jouw heiligdom. Of de op afstand bestuurbare R2D2 robot van Star Wars, hiernaast afgebeeld. Leuk voor jong en oud.

Je kan ook zelf dingen in elkaar knutselen, en met bijvoorbeeld posters is het goedkoop om ze zelf uit te printen.

Instructables heeft veel leuke knutsel ideeën voor gaming gear. Zo staan er veel dingen die je met wat elektronica en zaag- en schroefwerk zelf in elkaar kan zetten. Ben je een “handige Harrie”, dan is dat zeker een leuke optie. Maar niet iedereen is dat, natuurlijk.

merchandise gaming Star Wars
Met een app op afstand bestuurbare R2D2 robot. Bron: bol.com

Als je echt dat strakke gaming gevoel wil creëren, kan je daarom beter official gaming merchandise kopen. Dan weet je zeker dat je het beste van het beste hebt. Ben je zelf zo’n goede maker dat je on par bent met de beste producten in de gaming winkel? Overweeg dan een webshop op te zetten via bol.com. Dan kan je van je werk, je hobby maken!

Steun kleine indie game developers met indie game merchandise

Kleine game studio’s sneeuwen vaak onder in de heftige concurrentiestrijd.

Een mega onderneming als Pokémon is in zijn eentje goed voor meer omzet per jaar dan het BNP van een compleet land als Eritrea.

Dus zie je bij je favoriete indie game merchandise te koop staan?

Overweeg die dan te kopen in plaats van uitgemolken franchises. Daarmee verdeel je het geld eerlijker over de wereld. En daar worden we allemaal beter van.

indie merchandise gaming
De hit game Among Us is afkomstig van de kleine indie game studio Innersloth met maar drie ontwikkelaars.

Heb je zelf je eigen indie game? Je kan dan ook je eigen official gaming merchandise via Bol.com verkopen.

Vaak gestelde vragen official gaming merchandise

Wat is speciaal aan official gaming merchandise?

Official gaming merchandise wordt verkocht door de bedenker van de game, of door een licentiehouder. Deze heeft ook later een veel hogere verzamelwaarde dan goedkope rip-offs, dus is een betere investering.

Welke soorten merchandise gaming zijn er?

Heel veel, je kan het zo gek niet bedenken. Je kan denken aan posters, muismatten, mokken, kleding, replica’s, dekbedovertrekken, lampjes, knuffels, en natuurlijk gaming accessoires. Dus je hebt een ruime keus.

Waar moet ik op letten als ik gaming merchandise koop?

Er zijn heel veel verschillende soorten gaming merchandise. Het belangrijkste is of jij er plezier aan beleeft, of degene die je wilt verblijden met merchandise gaming als cadeau. Het moet een beetje in je interieur passen, en van nuttige dingen heb je dubbel plezier. Voor je gaming room mag het natuurlijk helemaal zijn zoals jij wilt.

Conclusie: goed gevoel belangrijkste bij gaming merchandise

Er is een enorme variëteit aan gaming merchandise. Van massaproductie tot unieke handcrafted items, van low tech tot high tech en van schreeuwerig tot nauwelijks opvallend.

Het allerbelangrijkste is of jij er gelukkig mee bent, en of je de gaming merchandise over een paar jaar nog steeds leuk vindt. Natuurlijk is er Marktplaats, maar als je nu meteen wat goeds en nuttigs koopt, heb je daar over een paar jaar ook nog plezier van.

Wat dat betreft is het slimmer om buiten je game room voor wat minder opvallende artikelen te gaan en je bij elke situatie te bedenken, hoe reageren andere mensen in mijn sociale cirkel er op? Wil je een ding kopen dat ook later nog geld waard is, ga dan voor official gaming merchandise. Dat is meer waardevast dan een goedkoop ding uit China town. En unieke handgemaakte dingen zijn natuurlijk ook altijd leuk.

Ben je er uit welke merchandise het wordt?

Verwen jezelf. Koop de merchandise van je favoriete game bij Bol.com!

Home » Gaming merchandise | Word een fan van jouw favoriete game

Meer lezen over gaming accessoires?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *