Laatste reacties

dgh74 reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
@turbobrick: ow en willen mensen met een telefoon van 800 euro ... en abbo van 50 euro geen 0,99 euro voor 50gb betalen ( duur ) ... vele gratis alternatieven zoals ik OOK aangaf ( leer naast googlen ook eens lezen )

m54b30 reageerde op: 'Vrouwen in Battlefield V blijven gewoon'
@lolindir: Zeer zeker, voornamelijk als matras. En zo gaat tegenwoordig nog steeds bij defensie.

dgh74 reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
@turbobrick: draaien draaien. Feit blijft ... je betaald voor bijna alles en met 0,99 euro voor 50gb heeft apple een prima prijs. Onedrive is duurder. Bij Google drive met 1,99 ( dubbel ) krijg je 100gb ( dubbel ) dus net zo duur. Eigenlijk duurder want je opslag word gescanned waar google weer aan verdiend met data en reclame ( en ze kunnen dus meer “gratis” gb’s aanbieden ). Feit blijft ook ... je roept wederom onzin zonder zaken te checken en te denken.

turbobrick reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
@donstil: oh enne Don op Google drive wil je je data niet. Facts ... Laat mij eens een mega hack van Google zien ... Juist ja, die is er niet. Terwijl al die fappening pics van celebs die met hun hele hebben en houden naakt overal online stonden. Guess what, allemaal iCloud accounts. Oh wacht ff ... Ze hadden zwakke wachtwoorden ? Ja, en alle Google/Android users hebben dan 34 karakter/cijfer combo passwords ....

turbobrick reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
@dgh74: OneDrive was 10GB en dat hebben ze dan verandert. Fact blijft dat je out of the box niks kan met de iCloud en je blijft betalen. Jij vind een paar euro per maand niks maar veel mensen willen geen vaste lasten erbij, zeker niet als je de hoofdprijs hebt betaald.

dgh74 reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
@turbobrick: wanneer leer je nu eens googlen ? Onedrive basic 5gb gratis 50gb voor 2 euro En idd 0,99 euro per maand voor 50gb ... wat een probleem. En 2 euro ... ook geen probleem. Of gewoon 1 terra voor nop bij stack. Get a life

turbobrick reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
@donstil: Dropbox is geen native dienst .. want anders moet je OneDrive ook opnoemen en die bied het dubbele van iCloud voor noppes. Daarbij kan je met Dropbox van alles er eenvoudig opknallen ongeacht je platform en iCloud is zeer beperkt in dat opzicht. Kortom, als je dus serieus kijkt naar de storage Dan zit Apple met dropbox aan de onderkant (en dus niet middenin) toch OneDrive en Googledrive. Juist ja .... Ik wacht nu op de fanboy reactie van "het kost maar 1 euro per maand extra voor 50GB ! " ...

Donstil reageerde op: Lappen maar: Samsung moet 539 miljoen betalen aan Apple
@hammerman: Samsung display en Samsung Mobile zijn andere bedrijven.

Donstil reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
@turbobrick: Goed onderbouwd weer hoor. Klasse. 5 GB is nog best redelijk. Google doet met 15 GB meer (maar daar wil je je data natuurlijk niet) maar dropbox doet met 2GB weer minder. Apple zit gewoon middenin de grote diensten.

turbobrick reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
Gewone ouderwetse trial waarna het Abbo in gaat .. En ja het is beschamend dat men nog steeds vasthoud aan 5GB gratis ... Dat is voor sommigen hun telefoon lijst en de inbox van hun email op de cloud. Zoals met veel zaken lopen ze al jaren achter de feiten aan.

ffw88 reageerde op: Zorgt bizar Nokia X6 verkoopsucces voor leverproblemen?
Nee voor nierfalen. #smartass

ffw88 reageerde op: 'Honderden Android-smartphones komen met malware'
Ja irritant heh, reclame. Blij dat ik een ad-blocker heb.

ffw88 reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
Huh lees ik dat goed, Apple en gratis in 1 zin?

RubenPriest reageerde op: Met deze gadget kun je bellen zonder geluid te maken
@autoblogger: en ik las dit nog met die stem van Bane in mijn hoofd ook..

RubenPriest reageerde op: 'Vrouwen in Battlefield V blijven gewoon'
@lolindir: @gwnbmw: in het westen waren Britse vrouwen onder meer onderdeel van de Auxiliary Territorial Service. Een vrijwillige groep voor vrouwen die een militaire functie hadden tijdens WW2. Op gegeven moment was er een tekort aan mannen en deden een groep vrouwen mee in het veld. 717 vrouwelijke leden van de ATS zijn tijdens gevechten om het leven gekomen. In vergelijking met mannen zijn de aantallen echter zo klein dat je er in de geschiedenisboeken weinig over hoort. Ben het wel met je eens dat Battlefield V een gek beeld schetst door ze een grotere rol te geven dan ze daadwerkelijk hadden.

dgh74 reageerde op: Onderzoek naar prijsmanipulatie Bitcoin
@gregorius: Eindelijk iemand die het snapt. Zoveel (naive) mensen die klakkeloos ... zonder enige kennis en ervaring hun geld pompen in een luchtbel. terwijl je net zo "makkelijk" woekerwinsten kan maken met andere beleggingen waar de gemiddelde crypto gokker zich nog nooit in heeft verdiept. En dan ook nog eens in echte producten / bedrijven met minder risico. Vele (zelfbenoemde) beleggers hebben hoog van de daken geschreeuwd. Vele hoor je niet meer schreeuwen. Wanneer begrijpen mensen eens dat wanneer beleggen makkelijk was .... er nu 7 miljard miljonairs zouden rondlopen ( wat überhaupt al niet kan ) En ja er zijn best wat suc6 verhalen in de crypto. Die worden opgeklopt / uitgelicht en rijkgerekend. Alle mensen die kapitalen zijn verloren ... spaarcentjes verdampt etc etc ... die hoor je amper. Tot er stabiliteit en regulering is ... was dit het wel. Uitschietertje hier en daar ... maar de gebakken lucht loopt langzaam uit de ballon.

gwnbmw reageerde op: 'Vrouwen in Battlefield V blijven gewoon'
ik heb bij geschiedenis (4 jaar havo) nog nooit iets gehoord over vechtende vrouwen in een oorlog. het is pas van de laatste jaren dat vrouwen uberhaupt in het leger mogen voor andere functies als medic. ze speelde wel een grote rol, door in de industrie te werken.

autoblogger reageerde op: Met deze gadget kun je bellen zonder geluid te maken
Oh, so you think darkness is your ally? But you merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn’t see the light until I was already a man, by then to me it was only blinding. The shadows betray you because they belong to me.

lolindir reageerde op: 'Vrouwen in Battlefield V blijven gewoon'
"Vrouwen hebben echter historisch gezien wel degelijk een rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog op het veld." #NietInMijnGeschiedenisBoeken Meen het, kwam nooit ten sprake, net als de medics. Op die manier schets het in Bijv. Battlefield een gek beeld. (Homo's liepen destijds ook niet vrolijk in lichtblauwe kleding rond)

lolindir reageerde op: Apple geeft gratis maand iCloud opslag weg
Gratis! ...vul eerst even de creditcard gegevens in.. Dit kost ze ongetwijfeld ook een hoop potentionele klanten, vrienden, en ik zijn hier ontzettend vaak voor weggelopen in de afgelopen jaren.

rdamnn reageerde op: 'Sony werkt ook aan retro-uitvoering PS1'
Megaman X reeks, allemaal!!!!!!!!!

hammerman reageerde op: Lappen maar: Samsung moet 539 miljoen betalen aan Apple
En oh ja, de schermen die Samsung levert aan Apple zullen dan ook wel duurder worden vermoed ik.

hammerman reageerde op: Lappen maar: Samsung moet 539 miljoen betalen aan Apple
Samsung toestellen €5 duurder maken en de kosten zijn binnen de korste keren terugverdiend...

koeberg reageerde op: Lappen maar: Samsung moet 539 miljoen betalen aan Apple
@lolindir: Het ging vooral over het OS: Android. Apple (Steve Jobs toen nog) was woest op Google om de gelijkenis van het app-menu met de home-menu van iOS. Maar Google zelf aanvallen was juridisch moeilijk omdat die niet direct verkoopt aan consumenten (ik weet daar het fijne niet van), dus richtten ze zich op de grootste aanbieder van Android-telefoons: Samsung. De bedoeling was om Android al in de kiem te smoren maar het loopt nu al zo lang dat dat niet gelukt is en ook niet meer gaat lukken.

lolindir reageerde op: Lappen maar: Samsung moet 539 miljoen betalen aan Apple
Bizar, Is het niet dat we hoe dan ook deze kant op zouden gaan (90% scherm/body verhouding) met of zonder Apple.. Daarnaast vind ik de Iphones en Samsungs nooit echt veel op elkaar lijken. Zeker vandaag de dag met de prachtige Edge phones etc... maar goed komt wel uit 2012 :P

lekkaah reageerde op: Onderzoek naar prijsmanipulatie Bitcoin
Lol, dit gebeurd dagelijks in zo'n beetje elk genoteerd product op de gereguleerde markt.. laat staan op deze 'markt'

Donstil reageerde op: Bizar! Deze iPhones kosten maximaal 8.900 euro
@ffw88: Best verkopende Smartphone van het laatste kwartaal. Dus die kan je niet speciaal noemen nee :)

Donstil reageerde op: 'iPhone X cameralens kan breken, reparatie kost 470 euro'
@turbobrick: “Tja, wederom een fail .. Saffier is al jaren erg gevoelig gebleken voor breken. Daar waar het vrijwel kras vrij is” Haha over fails gesproken. Iets “Kras vrij” noemen terwijl dit kras werend moet zijn. Het glas in mijn raamkozijn komt ook krasvrij namelijk.

dgh74 reageerde op: 'iPhone X cameralens kan breken, reparatie kost 470 euro'
@turbobrick: ten eerste ben jij de enige persoon die constant refereerd naar kwartaalcijfers. Tot vervelens toen bij bijna elk apple onderwerp ... naar negatieviteit omgebogen natuurlijk. Ten tweede sla je de spijker op zijn relativeerende kop. Miljoenen iphone x-en zijn inmiddels gevallen ... en hoeveel lenzen kaduuk ? En je hoeft mij niet te vertellen dat het geen spiegelreflex is. Maar je inlevingsvermogen en begrip is weer ver te zoeken. De boodschap is ... er zijn zoveel mega dure dingen die kunnen beschadigen en meer kosten. Veeeeeel meer dan die promile promile x lenzen die bij miljoenen keren vallen kaduuk gaan. Maar goed ... laat maar man tjuzel ... heb mijn aparata portie weer gehad voor een paar weken.

royaledeluxe reageerde op: Dit zijn de beste cryptomunten volgens China
Een lijstje zou toch wel ideaal zijn... nu moet je nog doorklikken ook....

barchettaspider reageerde op: EA kondigt Battlefield V aan mét Nederlandse trots
Battlefield 1942 had al operation Market Garden in Arnhem, dus Rotterdam zal niet de eerste Nederlandse map zijn in een Battlefield game.

turbobrick reageerde op: 'iPhone X cameralens kan breken, reparatie kost 470 euro'
@simonmc: Klopt, maar een polshorloge stop je niet in je zak. En dat doe je met een smartphone wel. En daar kom je vaak zand tegen en zand kan erger krassen dan een stanley mes. Dit is ook de reden dat harde Gorilla glas schermen ook gewoon krassen bij dagelijks gebruik tenzij je er heel voorzichtig en bewust mee omgaat. En dat terwijl je in de Jerry Rig filmpjes het idee hebt dat het onmogelijk is. Zoiets simpels als zand kan een scherm snel verpesten. En dat geld ook voor horloge met saffierglas, dat bij dagelijks gebruik (en dan niet alleen op kantoor) ook gewoon kan krassen. Het even met de pols te dicht langs een muurtje gaan kan je al een slechte dag bezorgen. Ook hier geld dus extra voorzichtigheid.

turbobrick reageerde op: Is dit het eerste grote iPhone X-lek?
So what .... het is al jaren een feit dat men steeds grotere schermen probeert te integreren en de phone zo klein mogelijk te houden (geld voor alle merken overigens). kortom, als hij toch groter wordt dan kijkt niemand daar van op en is nauwelijks nieuws te noemen. Als hij dat niet wordt dan boeit dat ook niet echt. Kortom, BS nieuws.

turbobrick reageerde op: 'iPhone X cameralens kan breken, reparatie kost 470 euro'
@dgh74: het is geen spiegelreflex camera maar gewoon een smartphone met een camera die vrijwel hetzelfde is als op de meeste telefoons. Het is niet zo dat de camera op de X bijzonder is tov de competitie en toch kost het vreselijk veel meer bij reparatie. Enne van het vallen, jij zal zoals gewoonlijk een. Bijzonder mens zijn naar bij het overgrote deel van de mensen valt een smartphone weleens. Dat is gewoon een feit en ook de reden dat er een miljarden industrie is die voorziet in hoesjes, cases, etc. Of dacht je dat mensen die kochten omdat ze het mooi vinden ? Je bent de Rutte van apparatuur, alles wat negatief is omtrent Apple tracht je recht te lullen hoe krom het ook is. En als je dan geen antwoord meer hebt zijn er altijd nog de goede kwartaalcijfers die alles oplossen.

dgh74 reageerde op: 'iPhone X cameralens kan breken, reparatie kost 470 euro'
@turbobrick: je doet net alsof het een zekerheid is dat je lens breekt. Het bronartikel meld enkele gevallen op de miljoenen en miljoenen verkochte telefoons. Van die enkele cases zijn 99.9% gewoon ongelukkig gevallen en die worden in 99% ontterecht geclaimt als “spontaan” . Zelfde glas word al snds de iphone 7 in de lens verwerkt. Ow en zekerheid dat hij valt ? heb iphones sinds de iphone 4. Zonder hoesje ... en alleen mijn 5 had een schade op een hoek van behuizing. En als ie valt ... de kans dat de lens breekt is te verwaarlozen. Dus non news zoals gewoonlijk ... en zwaar overtrokken reacties ... zoalss gewoonlijk. En dat het duur is ja ... das jammer idd. Weet je wat het kost als een dure spiegel reflex lens valt en breekt ?