Laatste reacties

amphiby reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
Furze is echt de eindbaas der eindbazen. Knotsgestoord, maar bijna elk project is gewoon echt tof en met zoveel aandacht gebouwd. Check z'n channel!

fromtheg reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
Dit geeft de term carpool een andere lading

kennone reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
@ikbenmnzus: eens!

B00G1E reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
nice, weer 20 minuten vermaakt:)

lekkaah reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
Moet ooit zo'n e30 hebben..... niet vanwege colin en zn projecten maar gewoon.... alles klopt.... moek hebbn

turbobrick reageerde op: iOS 11: Wi-Fi en Bluetooth NIET uit te schakelen via Control Center
Tja, kan je weer de settings induiken om dat uit te zetten .... Lekker makkelijk. En dat is de trend die wordt gezet sinds 2 jaar. Iets anders omdat het anders is, niet omdat het echt wat toevoegt. Op de X is de homebutton weg, en nu heb je diverse swipe acties. Waarom niet gewoon een virtual menubutton die werkt door te drukken op de plek waar de menu zou zitten ???? Samsung gebruikt dat ook en het werkt prima. In de Iphone 7 deed je dat in weze ook, de menu button was in weze niet fysiek meer aanwezig en met 3D touch doe je hetzelfde .... Nee, na jaren gebruik en bekend te zijn met het ecosysteem vooral niet dat in stand houden, en dat terwijl dat altijd een selling point van Apple was, dat iedereen direct overweg kon met de nieuwe hardware omdat de basis hetzelfde bleef. Een notification bekijken of spliscreen of wat dan ook met swipes, prima. Een basis functie zoals de Home button totaal omgooien is krankzinnig. Daarbij strookt het weer niet met het eco systeem van Apple waarbij je het weer anders zal doen op je Ipad en ipod.

audirick1995 reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
@dave130r: is project cars beter om met een stuur te rijden? En waarom dan precies dan ga ik project cars ook aam schaffen😀

redneckdarian reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
@batavus: ....is er niets bij!

turbobrick reageerde op: Review overzicht: dit zegt men over de iPhone 8
@willeme: Kijk, met de Note 8 bijv. kan je met de 64GB beginnen en als het tegenvalt kan je uitbreiden, die optie heb je gewoon. Met een te kleine 64GB Iphone X (bij nader inzien) kan je niks anders dan verkopen en de dure kopen. En alhoewel de marktwaarde van een iphone best redelijk blijft kost zo'n grapje je wel flink wat duiten. Volgend jaar zal de standaard 128GB zijn ? Reken er niet op, Qua geheugen heeft Apple bewezen hele rare keuzes te kunnen maken. Hoe lang was het basis model Iphone wel niet 16GB terwijl iedereen van de daken schreeuwde dat het kansloos was en wel groter zou bij het volgende model. Heeft tot de 7 geduurt !

kilum reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
Haha, m'n neefje in de VS had dat eens gedaan in de laadbak van z'n pick-up. Maar dit gaat wel ff een paar stappen verder.

turbobrick reageerde op: Nieuwe Apple Watch Series 3 werkt voor geen meter
@Jantje_555: Ja maar dat telt niet. Als apple dat na jaren heeft is het echt bijzonder en wereldnieuws. En als het dan ook nog eens niet goed werkt dan geeft dat de koers aan die Apple tegenwoordig vaart > Marketing en sales .. Een superieur product maken is allang niet meer het oogmerk. Men loopt op vrijwel alle fronten achter (watch/iphone/laptops/desktops) muv de prijzen, de accesoires en adaptors.

RRRobert reageerde op: Koopje: alles wat de Apple Watch kan, maar dan voor €95
@budha: klopt, ik heb thuis twee powerbanks, een in-ear & bluetooth speaker en m'n eerste China-phone was van Xiaomi. Allemaal top. Maar ik heb ook wel eens een IP camera van Xiaomi gekocht en dat ding kreeg ik alleen aan de praat als ik hem rechtstreeks aan de pc hing, en verder niet. Toch zou ik zo'n smartwatch wel durven kopen, mocht ik er de behoefte aan hebben.

turbobrick reageerde op: iOS 11 is hier: dit moet je weten
@midas: Gelukkig wel ... IOS ziet er al 10 jaar hetzelfde uit, en je kunt werkelijk waar NIETS maar dan ook NIETS muv de achtergrond personaliseren. Simpel je icons plaatsen daar waar jij ze wilt hebben kan niet eens, ze vullen altijd aan van links naar rechts en van boven naar onder. Je kunt ze dus niet even anders rangschikken en plekjes vrijhouden in combo met een mooie achtergrond ofzo om maar te zwijgen over thema's, living wallpapers, widgets, etc etc etc. Echt al 10 jaar practisch hetzelfde. Op een ipad is het nog veel erger met zoveel ruimte op dat grotere scherm (zeker op de 12") waar je niks mee kan.

Jantje_555 reageerde op: Nieuwe Apple Watch Series 3 werkt voor geen meter
toch gek, LG heeft al jaren een simkaart slot in zijn smartwachtes zitten en dat werkt prima.

Jantje_555 reageerde op: Apple ontkent dat Face ID niet correct zou werken [video]
@bietje: zo een chinese telefoon, want dat is android zoals de duurste

turbobrick reageerde op: Nieuwe Apple Watch Series 3 werkt voor geen meter
Sta je dan met je premium smartwatch. Idd Apple is niet altijd de eerste met iets maar de uitvoering en functionaliteit is wel altijd top. Ja, jullie hebben gelijk gehad. /cynisme

sr20det reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
@thomcarspotter: welkom in Noord-Holland-Noord pik.

ikbenmnzus reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
Colin is een held.

batavus reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
Mastermilo.

vvti reageerde op: Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad
B.m.zee?

ffw88 reageerde op: Eindelijk een parkeerapp die je niet vergeet uit te zetten
Volgens de reviews niet te gebruiken met een Nederlands nummer.

midas reageerde op: iOS 11 is hier: dit moet je weten
IOS11? het zelfde als Android, maar dan ietjes duurdere behuizing! vind t persoonlijk maar niks! het is nu wel zn echte 'APPLE' sfeer aan het kwijtraken!

budha reageerde op: Koopje: alles wat de Apple Watch kan, maar dan voor €95
Thanks, ziet eruit als een interessant apparaat. Xiaomi maakt mooie spullen, dus geloof best dat het kwaliteit is. Alleen de softwareondersteuning wil nog wel eens exclusief Chinees zijn.

dmk94 reageerde op: Deze provider heeft het beste 4G-netwerk van Nederland
@RRRobert: als iemand die veel werkt in de kleine dorpen in drenthe en groningen kan ik je verzekeren dat de stabiliteit van T-mobile erg goed is. er zijn bepaalde plekken waar geen 4g te vinden is maar de inwoners weten dan vaak wel dat de absentie van een zendmast de boosdoener is dus ja zijn wat kleine verbeterpuntjes maar verder kan ik niet klagen

hammerman reageerde op: Tim Cook snapt gezeur over iPhone X-prijs niet
Met zijn salaris vind ik de prijs ook wel meevallen...

addiction4cars reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
@b00m3rang: Forza is met stuur niet te doen, en zowel mag iemand me vertellen hoe dan..? Voelt veelste zweverig en je hebt ook helemaal niet het gevoel dat je de auto onder controle hebt. Project cars daarintegen voel je naarmate je de banden warm hebt de grip toenemen en dan word het steeds leuker, je voelt precies wat de auto doet en kan dan over/onderstuur de baas zijn waarbij je met forza was een fractie telaat bent doordat de ffb niet klopt.. dat is mijn ervaring dan. En dat je in project cars moet kwalificeren is veel leuker dan kan je hem zo moeilijk mogelijk zetten en in het beld vechten inplaats van altijd van achteraf naar voren moeten rijden dat is ook een dingetje weet niet hoe dat nu zit.. doe mijn Project Cars 2 maar

addiction4cars reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
@dave130r: dan ben ik dus niet de enige die het met stuur nogal zweverig aan vind voelen.. project cars is dan idd vele malen beter, alleen die was met controller weer niet te doen. Al moet ik zeggen dat de ffb wel stukken beter was als in forza 6

Davidov reageerde op: Huawei haakt in op Apple Face ID faal
Haha, leuk.

Davidov reageerde op: Gallery: schitterende camerakwaliteit van de Google Pixel
Sodeju, dat ziet er verdraaid goed uit zeg.

Davidov reageerde op: Kijken! De nieuwe trailer van The Punisher
Ziet er goed uit :)

Davidov reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
Gran Turismo Sport fanboys kom er maar in ;)

logistiek reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
Gt2rs stuurt echt voor geen meter...

gwnbmw reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
wat een complete grafkar is die 911 in deze game. hij spint letterlijk van door de bocht heen gaan zonder je pedalen aan te raken. gewoon remmen voor de tunnelbocht, alles los, heel voorzichtig insturen en nog draait ie om. wtf.

kees66 reageerde op: LOL: waardeloze iPhone X-uitsparing naar Android
@dgh74: Net even een uur in de cel gezeten.. om de Apple vrijheid van wat te doen met je telefoon te ervaren...

coffeecup reageerde op: Forza 7 demo is uit: racen met de Porsche 911 GT2 RS
@b00m3rang: met de juiste instellingen is P.C. op de XBone prima te spelen. Stock uit de doos niet. Maar met wat googlen heb je binnen 5 minuten een prima spelervaring, mét controller.