Laatste reacties

nomennescio reageerde op: Is dit hét geheime wapen van de Galaxy Note 8?
Samsung is Apple jaren voor. Apple heeft het geluk dat iedereen die zijn smartphone als vermeend status symbool gebruikt nog een iphone koopt en iedereen die geen verstand van techniek, gebruikmogelijheden, functies denkt dat Apple de beste keuze is. Waarom? Geen idee, just because... iPhone: geen VR, geen 360 graden camera, geen wirelss charging, geen fast charging, geen widgets, geen Knox beveiliging, xgeen super spaarstand, geen floating windows, geen multi window, geen allways on screen, geen external memory slot, geen file manager, geen mogelijkheid om elk denkbaar USB apparaat op je smartphone aan te sluiten (OTG adapter), geen Samsung Pay met MST, geen supersnelle autofocus, geen wide selfie, geen Bluetooth 5, geen DEX-achtige oplossing, geen AMOLED scherm, geen secure folder, geen PRO mode camera, geen ondersteuning van RAW mode (camera), geen themes, geen notificication LED's, geen game recording mode, geen private mode, geen easy mode, geen NFC, geen heart rate sensor, geen blood oxygene sensor en geen autofocus front facing camera. En dat volgt Samsung Apple? Hahhahahah... de iphone 8 kunnen ze beter de isam8 noemen met alle hardware van Samsnung die in de iphone 8 zit.

RRRobert reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
@vtechlover: Zal iets met licentiegelden te maken hebben? Alle bovengenoemde auto's zijn van nu nog bestaande renstallen. Brawn GP maakte eind 2009 weliswaar een doorstart als Mercedes, maar ik kan me zo voorstellen dat Ross Brawn ook nog wel iets te zeggen heeft over deze auto en de renstal met zijn naam.

RRRobert reageerde op: Slaat Marvel met Inhumans (eindelijk!) goed de plank mis?
Ach, Marvel heeft ooit al eens een unieke prestatie neergezet door met de Fantastic Four twéé keer een draak van een film uit te geven... Ik kreeg na het kijken van de trailer vooral het gevoel naar wéér een stel X-men (m/v) te zitten kijken. Na september dus via ABC te volgen... en voor ons, via de betere torrentboer, vermoed ik.

Jantje_555 reageerde op: Is dit hét geheime wapen van de Galaxy Note 8?
de strijd met Apple...hadden ze die dan al niet lang gewonnen, iphones zijn mid-spec telefoons met een high-end prijs

ffw88 reageerde op: Telefoon kwijt? Google spoort 'm voor je op
@F612S: klopt

fejjie reageerde op: Telefoon kwijt? Google spoort 'm voor je op
@F612S: Inderdaad!

F612S reageerde op: Telefoon kwijt? Google spoort 'm voor je op
Dit hebben ze al jaren toch?

vtechlover reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
Wat is er zo boeiend eigenlijk met de F2007? Zag ik liever de brawn gp in de lijst.

fmgarcia reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
@pomoek: Probeer het gewoon uit voordat je dood gaat dan!! Is echt vermakelijk als je ook maar een beetje race fan bent.

pomoek reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
Ik begreep het verkeerd. ik dacht dat je met de echte bolides kon gaan racen. Maar het is met je pijltjestoetsen dus....#ikwordoudenbitter...

berlinetta reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
Jammer dat er geen foto's bij het artikel zitten.

gwnbmw reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
1 van de mclarens is een betaalde dlc toch?

wif1 reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
@basvspr: Inderdaad, maar omdat die van Schumi altijd semi legaal was zit hij er waarschijnlijk niet tussen :)

wif1 reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
Niet dat ik dit spel ga spelen, maar ik mis de 1993 Williams FW15C. De technisch meest geavanceerde bolide, waar alleen de CVT transmissie nog ingelepeld moest worden. Helaas werd het gros van alle technische systemen verboden na 1993.

basvspr reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
Inderdaad, en de Benetton van Schumi uit '94

bazzelijn reageerde op: Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017
Toch een beetje jammer dat de Brawn GP wagen waarmee Button in 2009 kampioen werd er niet tussen zit, maar verder een mooie lijst.

Edge reageerde op: Slaat Marvel met Inhumans (eindelijk!) goed de plank mis?
Zo wat ik heb begrepen van bezoekers van San Diego Comic Con is de trailer juist dik in orde en is het de volwaardige pilotaflevering die flink tekort schiet. Hoe dan ook, ik check het wel. Ik heb tot nu toe alle films en series van de Marvel Cinematic Universe gevolgd, dus dan moet deze er ook bij voor de volledigheid. En het zijn ook maar 8 afleveringen, dus als het slecht is ben je er sowieso snel weer vanaf.

ffw88 reageerde op: Aanklacht voor Apple na iPhone-brand met gevolgen
En mevrouw Xai Thao heeft tussen nu en aanschaf van de 4S (toch wel een aantal jaartjes) de smartphone niet laten repareren bij "een turk om de hoek"? Of een Chinese lader?

gove reageerde op: Aanklacht voor Apple na iPhone-brand met gevolgen
gelukkig kan ze een refurbished iphone kopen voor weinig

RRRobert reageerde op: Game of Thrones-makers krijgen kritiek op volgende project
Ach, niet echt bijster origineel. Amazon Prime slingerde twee jaar terug al The Man in the High Castle de wereld in, een alternatieve realiteit serie waarin de Naz-Duitsland en de Japanners als overwinnaars uit de Tweede Wereldoorlog zijn gekomen en sindsdien de VS grotendeels hebben opgedeeld in twee overzeese gebiedsdelen.

ffw88 reageerde op: Deze 17 techfirma's schopten het tot de Fortune 500 [2017]
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

tankbyte reageerde op: Deze 17 techfirma's schopten het tot de Fortune 500 [2017]
Jullie vergeten Nr 144 - Intel ook een kleine techfirma die in dit rijtje thuis 'heurt' volgens mij :-)....

wardinho reageerde op: Deze 17 techfirma's schopten het tot de Fortune 500 [2017]
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

audicoupe84 reageerde op: Scoor nu 100GB OneDrive-opslag met je Dropbox-account
@Jantje_555: Surdoc is ermee gestopt, waar ga je nu?

yannickspinner reageerde op: Dunkirk wordt lovend ontvangen - Dit is wat critici vinden
@RRRobert: Ik ga zo meteen! Ik ben echt ontzettend benieuwd. Enne... thanks :D

RubenPriest reageerde op: Regisseur Christopher Nolan uit harde kritiek op Netflix
@lekkaah: Wie zegt er iets over een tas meenemen :)?

lekkaah reageerde op: Regisseur Christopher Nolan uit harde kritiek op Netflix
@RubenPriest: Voor zover ik weet worden tassen (serieus) gecontroleerd in onze lokale bioscoop ivm verbod eigen consumptie. Trouwens, deze Bios (pathe) doet niet aan pauzes (!) Voor de rest ben ik het met @towi1989: eens. Tel daarbij op dat een 50 inch+ tegenwoordig vrij 'normaal' is in de gemiddelde woning, kwak er een aardig 5.1 setje bij en je bent de koninck. Heb zelf een decent home-cinema setje, voor mij is de bios niet aantrekkelijk meer, op het feit dat nieuwe films daarin draaien en dus nog (soms lang) niet uit zijn op blu-ray. Dat is de enige nadeel die ik kan bedenken, niet mee kunnen praten in de kroeg over een nieuwe film. ( en men dus ook de hele avond op moeten wijzen ivm spoiler alert :P ) OT: Wel gedurfd van Nolan, misschien ontkomt hij er over pak 'm beet 5 jaar niet aan om ook in zee te gaan met een streamdienst. Niet dat de diensten niet voor hem in de rij zullen staan.

RubenPriest reageerde op: Regisseur Christopher Nolan uit harde kritiek op Netflix
@towi1989: Ben het op een aantal punten met je eens. Snacks en drinken van tevoren bij een supermarkt halen scheelt trouwens al een paar euro. Over tijden: inderdaad heel vervelend. De eerste periode zitten de zalen bomvol, vervolgens komen er weer nieuwe titels en gaat zo'n titel van de primetime af. Dan begint 'ie om 23:10 of om 18:15 om maar iets te noemen. Precies van die tijden waar je niets mee kunt.

dotternetta reageerde op: iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten
@Jochempie: Ja, dat kon al bij IOS9

towi1989 reageerde op: Regisseur Christopher Nolan uit harde kritiek op Netflix
Ik heb anders een hekel aan de bios, vooral als het gaat om grote titels zoals deze. Zalen zitten de eerste week bomvol, dus je eigen plek uitzoeken is er niet bij tenzij je 3 weken vooraf een kaartje reserveert (spontaan een avondje bios gaat niet). Films draaien op de meest absurde tijden, en vaak wordt 3D je door de strot geduwd. Met een beetje pech zit er een luidruchtig groepje personen non stop te tinderen en chips in hun strot te duwen. Pauzes kun je niet zelf bepalen, en als je wat te eten/drinken wil moet je eerst langs de bank om een lening af te sluiten. Daarnaast moet je vaak nog ergens naar een stad rijden/parkeren, en 2 uurtjes film is niet bepaald een avondvullende activiteit. Nee, ik ben blij met m'n eigen 'thuisbioscoop' en netflix abbo, aangevuld met af en toe wat torrentjes van de piratenbaai.

Jochempie reageerde op: iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten
@towi1989: Thank you. Ik wacht altijd een paar weken met updaten inderdaad. Iemand anders mag proefkonijn spelen.

Jochempie reageerde op: iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten
@dotternetta: Kun je 'm nu ook opladen in de magnetron?

RubenPriest reageerde op: iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten
@dotternetta: Die was toch al waterdicht geworden door een andere update? Althans, dat zei je negen dagen geleden in een comment.

towi1989 reageerde op: iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten
Zoals gebruikelijk kun je beter een paar weken wachten en in de gaten houden of er geen nieuwsberichten zoals 'iOS 10.3.3 bricks iphone' oid voorbij komen.

dotternetta reageerde op: iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten
Joepie! Na deze installatie is mijn Iphone 5 waterdicht geworden!