Laatste reacties

willeme reageerde op: Is dit de beste Netflix-serie van dit moment?
Ik moet er nog aan beginnen. Benieuwd of de het soepel overloopt van Brooklyn Nine Nine.

RRRobert reageerde op: iPhone X-gebruikers klagen dat ze niet meer kunnen bellen
Betaal je 1100+ euro voor een telefoon waarmee je niet kunt bellen. En dan al weken moeten wachten voor een fix - zonder een oplossing in zicht. O boy... Apple moet wel echt een héél grote hekel hebben aan z'n klanten.

gregorius reageerde op: Zeldzame Yu-Gi-Oh!-kaart voor 400.000 dollar (!) te koop
Hoeveel Japaners van rond de 40 zullen er boos zijn dat hun moeder een jaar of 10 geleden de hele collectie kinderkaarten bij het grof vuil heeft gezet? Ik ben er iig nog steeds boos over (Magic kaarten dan).

ffw88 reageerde op: 'Apple wil al in de zomer af van tegenvallende iPhone X'
"Verder blijft het gissen, maar feit is dat er simpelweg minder interesse is" Goh, echt? Ik zal even een hint geven: €1159,-

falcon reageerde op: Nike komt met PlayStation-schoen
Nu nog een optie dat veters zichzelf strikken :P

dgh74 reageerde op: iOS 11 adoptie: veel gebruikers, maar het kan beter
@lolindir: en mijn oude ipad 2 is nog steeds gebruikt met ios 9 ... die word ook gemeten. Zo zijn er steeds meer oude modellen die relatief lang op een oude ios worden gebruikt.

lolindir reageerde op: Maak zelf een live wallpaper met deze app
Een linkje zou handig zijn. Een gratis versie trouwens ook. Ziet er leuk uit om even mee te spelen en daarna te verwijderen/de-activeren vanwege inderdaad, de batterij.

lolindir reageerde op: iOS 11 adoptie: veel gebruikers, maar het kan beter
@donstil: Het zijn bijna allemaal exact hetzelfde apparaat, Je snapt zelf ook wel dat dat bedoeld werd.

harrie reageerde op: Deze broers verloren 600 miljoen dollar in het Bitcoin-bloedbad
@racenderechter: dit dus. Prijs omlaag manipuleren, futures cashen, spotgoedkoop weer inkopen. Dubbel verdienen.

Donstil reageerde op: iOS 11 adoptie: veel gebruikers, maar het kan beter
@lolindir: Er zijn ruim 1.000.000.000 miljard actieve iOS apparaten. Dat een handvol noemen bewijst eigenlijk direct al dat je glad geen idee hebt waar je het over hebt.

lolindir reageerde op: iOS 11 adoptie: veel gebruikers, maar het kan beter
65% in een dichte ecosysteem, op een handvol apparaten van 1 fabrikant is eigenlijk best triest vergeleken de lagere procenten bij Android, Een open OS dat voor honderden verschillende apparaten, en fabrikanten moet werken.. in dat opzicht valt het bij Android reuze mee. niet dat OS updates nou zo belangrijk zijn... Vroegahh... waren er geen updates en moest je het doen met wat je had. en dat ging ook gewoon prima. Nu gaat het OOK gewoon prima. ik mis niks met Android 6 op m'n Nexus7 2013 tablet, en mis niks aan Android 7.1 op M'n bejaarde Galaxy s5. Beide apparaten worden dagelijks gebruikt. Minder zeiken, Meer (of juist minder) op je telefoon ouwehoeren..

harmengerritsen reageerde op: Deze broers verloren 600 miljoen dollar in het Bitcoin-bloedbad
waarom staat in de url miljard IPV miljoen?

racenderechter reageerde op: Deze broers verloren 600 miljoen dollar in het Bitcoin-bloedbad
Wie zegt dat zulke walvissen niet gewoon meedoen met die bitcoin futures ed. Zou me niks verbazen als deze gasten alleen maar meer verdienen aan dit soort dips.

lekkaah reageerde op: Dit is wat 12 grote financiële analisten denken over Bitcoin
@dgh74: yep.. in mijn vak zeggen ze wel 'ns als de taxichauffeur erover begint, stay out.. wederom geheel met je eens, en ik geef die pimplehead niet eens de schuld, want iedereen denkt dat elke nieuwe crypto ook $20,000 aantikt.

dgh74 reageerde op: Dit is wat 12 grote financiële analisten denken over Bitcoin
@lekkaah: juist en dan te bedenken dat iedere 16 jarige puistenkop zijn eigen crypto kan opzetten. Starten op 0. Zelf 1 miljoen in een wallet duwen zonder waarde ... 20 miljoen de markt opgooien ... wachten totdat een dombo hapt ... zijn miljoen cryptos verkopen voor 1 euro ... en de volgende altcoin maar weer starten. In dit tempo zijn er over 10 jaar tienduizenden soorten altcoins in omloop. Goh .. bitcoin word te duur ... na dan start ik de “pimplehead” met een waarde van 0 .... die te duur geworden ... volgende maar weer starten. Die trein kan nooit blijven rijden. En daarom zullen banken nooit een crypto van een “onbekende” volledig omarmen. Immers het risico is supergroot dat een puistenkop met een alternatief komt ... en dan is het doei doei bank. Gedogen ja ... beetje mee stoeien ja .. beetje laten zien dat de bank met de tijd meegaat ja ... maar niet meer dan dat. Ovrigens denk ik dat de komende jaren nog wel goed te verdienen valt. Heb zelf paar honderd ripples. Voor de fun en om te leren. Maar nogmaals ... woekerwinsten zijn net zo “makkelijk” met gewone valuta ... alleen weten de “zelfbenoemde bellegingsexperts” dit niet.

lekkaah reageerde op: Dit is wat 12 grote financiële analisten denken over Bitcoin
@dgh74: u snapt hem. Crypto marketcap in de gaten houden en afwachten totdat de overheid/banken met hun 'eigen' crypto-ish product komt maar wel waarde vertegenwoordigd, gereguleerd is dan stap ik direct vanaf de openingsdag in en wat je zegt, 98% heeft geen flauw idee waar ze hun centjes in stoppen. Je hoort altijd van die leuke theorieen van die beleggertjes die puur vanuit eigen positie lullen en het zelf geloven, maar als 1 ding zeker is is dat de crypto handel de meest lachwekkende handel is die ik ooit heb meegemaakt. Je hoeft niet eens te weten wat het is, en enkel naar de volatiliteit te kijken en je weet genoeg. Ik vrees dan ook dat er genoeg mensen zijn die aan het einde van de rit heel wat uit te leggen heeft aan zijn/haar partner :')

dgh74 reageerde op: Dit is wat 12 grote financiële analisten denken over Bitcoin
@dgh74: ow en voor de bellegings nitwits .... zelfde crypto winsten kan je ook met normale valuta en “leverage” halen ( google er maar eens op ) ALS ik january 2017 voor duizend euro aan EUR/USD had gekocht .... dan had ik nu 100000 euro winst gehad. Nogmaals door “leverage” ... de normaalste zaak van de wereld in bellegings land. Leverage van 500 is zelfs mogelijk. Zelfde kan ook met olie ... en zelfs met tarwe ... cacao ... goud etc etc ... allemaal veilig en gereguleerd. Tip voor mensen die het leuk vinden om zich ergens in te verdiepen.

dgh74 reageerde op: Dit is wat 12 grote financiële analisten denken over Bitcoin
Denk dat succes een harde dobber gaat worden voor de bestaande cryptos. Overheden zullen dit namelijk nooit kunnen toestaan. China / azie is het begin. Ze hebben namelijk een punt .... de honderden miljarden die particulieren in cryptos steken ... die steken ze niet in de chineese economie ( aandelen van chineese bedrijven bv ) . Compleet parralel zonder toezicht ... een eigen economie met eigen regels. Deels annoniem ... Moeilijkheden met belastingheffing etc etc etc. Stel je voor dat de crypto NLG in opkomst komt en iedereen in nederland onderling met cryptos gaat betalen. Dag nederlandse economie ... dag belastingstelsel ... dag zorgstelsel en nieuwe wegen. Helaas denkt de gemiddelde ... door winst verblinde ammateur belegger daar niet veel over na. Zover is het nog lang niet natuurlijk. Nu is het nog leuk. Paar honderd miljard is een druppel op de gloeiende economie plaat ... immers 5 TRILJOEN aan gewone valuta handel per DAG. Maar wanneer de bubbel te groot gaat worden is het vanuit de overheid einde oefening. Ander overheidsrisico .... de spaarcentjes die de consument kwijtraakt bij een eventueele crash of knappende bubbel .... die centjes worden niet meer uitgegeven in de reguliere economie. De overheid wil controle ... en om te kunnen bestaan is er controle nodig. Stel de bitcoin word omarmd door banken en overheden. “Fijn” zal je denken ... maar het gevolg is dat de koers stabiel zal blijven en niet meer interessant voor geldwolven. Dus ..... een programeur start de “newbitcoin” en het feest begint opnieuw. Bitcoins in de verkoop want men wil “newbitcoins” ... dag bitcoin koers. Ik denk dat de huidige cryptos uiteindelijk vervangen gaan worden door cryptos van de overheid. Net zoals het “geweldige” Venezuela nu doet :-) ... zal nog een tijdje duren maar zodra het te groot gaat worden ... doei doei Tot die tijd lekker zakcentjes binnenharken :-)

lolindir reageerde op: Deel je verhaal met nieuwe Instagram-feature
Upload een kale image naar stories, schrijf er een tekstje op. Wat is hier nu echt anders aan?

lekkaah reageerde op: Internationale Libanese chat-app-spionage ontdekt
Letterlijk vanuit het gebouw van de inlichtingendienst lopen hacken/malware verspreiden.. Wat is dat voor iets doms? Als dit zo is is dat echt hilarisch.

lekkaah reageerde op: Mark Zuckerberg koopt luxe jacht á 150 miljoen
ouwe meuk.. :)

lekkaah reageerde op: Is er nog hoop? Bitcoin herstelt zich (langzaam)
@jochempie: probeer bitfinex of deponeer je stukken via een andere site waar je positie hebt

lekkaah reageerde op: YouTube: stop met het eten van wastabletten!
First world problems.. serieus.. *SMH*

lekkaah reageerde op: Deze broers verloren 600 miljoen dollar in het Bitcoin-bloedbad
Die gasten hebben dus precies 0,0 verkocht afgelopen jaren? Had zelf iig de helft al verpatst ofzo denk ik

lekkaah reageerde op: Kies maar: liever tragere of snellere iPhone?
Na een week gebruikt niemand de keuze meer uiteraard.. Batterijen slijten helaas nu eenmaal

lekkaah reageerde op: Haat jij de iPhone X notch? Dan hebben we slecht nieuws
Ik heb totaal geen problemen met die 'notch', maar ik zal wel weer als fanboy worden afgeschreven. Uiteraard is helemaal geen 'notch' beter idd.

lekkaah reageerde op: Renders: nieuwe Motorola smartphone aapt iPhone X na
@turbobrick: je kan het ook geen naam geven..

dgh74 reageerde op: Google vs. Apple: Wat zijn de grootste verschillen?
@yannickspinner: eeeeh volgens mij schreef je onderstaande. Weinig verwarrend lijkt me “Google.com is gratis, Gmail is gratis en Chrome is ook gratis. Apple’s producten zijn daarentegen betaald, neen, uitzonderlijk prijzig.” “uitzonderlijk prijzig” geeft een link naar de iphone X. Wil je chrome en gmail vergelijken dan doe je dat met (gratis) safari en icloud email. Wil je de x vergelijken met een google betaal product ... dan doe je dat met pixel. Dat is namelijk een direct betaalproduct van google. Een opmerking als gmail is gratis maar je betaald voor een iphone is een beetje krom.... En nogmaals .... google komt niet aan 100 miljard door alles gratis te doen. De pixel draagt maar een super klein deel bij aan die 100 miljard .... dus die 100 miljard word verdient met reclames .. advertenties ... android licentie ( uiteindelijk betaald door consument ) etc etc etc. Niets is “gratis” Zet 1000 fotos uit griekenland op de “gratis” google fotos en de griekenland reclames vliegen in ut rond. Ander verdienmodel.

dgh74 reageerde op: Apple gaat iPhone-accu's NIET kosteloos vervangen
@turbobrick: ow en voor je naive opmerking over samsung heeft geen accuproblemen .... zoals ik je duidelijk wilde maken hebben ze dat net zo goed Joining several other parties in doing so, an anti-trust body in Italy today announced that it has opened a probe into Apple over allegations of planned obsolescence. Interestingly, the group is also investigating SAMSUNG over similar claims…

yannickspinner reageerde op: Google vs. Apple: Wat zijn de grootste verschillen?
Dag Dennis, Ik denk dat je het overzicht een beetje bent kwijtgeraakt tijdens het lezen van het stuk. We mogen het er namelijk over eens zijn dat Google hoofdzakelijk gratis diensten levert (waarvan Chrome een van de hoofdrolspelers is) en dat Apple betaalde producten levert, waaronder hoofdzakelijk de iPhone. Ik maak hier dus helemaal geen vergelijking tussen twee producten, een betaald en een gratis, maar een vergelijking tussen de focus van twee vergelijkbare bedrijven. De een biedt gratis producten aan (al dan niet in ruil voor privacy) terwijl de ander betaalde producten levert waar inderdaad gratis software voor is. Maar staat Apple bekend om Safari? Lijkt me niet. Google en Chrome zijn daarentegen een iconisch duo.

RRRobert reageerde op: Mark Zuckerberg koopt luxe jacht á 150 miljoen
#like

Jochempie reageerde op: Is er nog hoop? Bitcoin herstelt zich (langzaam)
Ik baal er wel van dat ik me nog steeds niet bij Litebit kan registreren om wat altcoins te kopen.

dgh74 reageerde op: Google vs. Apple: Wat zijn de grootste verschillen?
@willeme: je hoeft het mij niet uit leggen :-) Natuurlijk is een vergelijk tussen de twee een leuk stuk om te schrijven en zie graag een GOEDE vergelijking komen .MAAR maak dan ook een vergekijking tussen de juiste zaken. Yannick schrijft dat chrome gratis is en dat je voor de iphone moet betalen ... als vergelijking. De vergelijking is : chrome is gratis en safari is gratis. En dat google over het algemeen goedkoper is ... tuurlijk .... maar in een vergelijking hoor je dan ook te melden dat het prijsverschil op een andere manier word binnen geharkt. Een bedrijf groeit niet naar 100 miljard met grote winsten door te suggereren dat ze alles gratis aanbieden. De pixel leverd amper iets op. En dan maakt yannick zelfs de grap “aaple’s met peren vergelijken” .... tjeeeez

ffw88 reageerde op: Google vs. Apple: Wat zijn de grootste verschillen?
@dgh74: eens

willeme reageerde op: Google vs. Apple: Wat zijn de grootste verschillen?
@dgh74: Google en Apple zijn wel naar elkaar toe aan het groeien. Met name Google richting Apple: met alle hardware producten bieden ze een redelijk alternatief voor veel mensen. Als jij een laptop, telefoon, browser, muziek-stream-dienst of navigatiesysteem zoekt: je kan bij beide bedrijven terecht. En dat zijn producten die enorm veel mensen gebruiken, waaronder ikzelf! Ondanks dat de prijzen voor die producten niet helemaal opgaan, daar heb je een punt, is het natuurlijk wel het geval dat de Google producten betaalbaar (tot zelfs gratis) zijn en Apple juist behoorlijk prijzig. Een ChromeBook is veel goedkoper dan een MacBook. Google biedt veel diensten gratis aan omdat ze inderdaad veel andere waardevolle informatie binnenharken, terwijl Apple juist de privacy wat hoger in het vaandel heeft staan. Dus ik begrijp het vergelijk wel: twee Amerikaanse tech-reuzen die hun zaakjes totaal anders aanpakken ;)