motorola smartphone

1.000 euro kostende Motorola Edge+ is gelekt

1.000 euro kostende Motorola Edge+ is gelekt

Motorola heeft de gloednieuwe Edge+ niet onder de pet weten te houden.

Nog voordat Motorola het doek heeft getrokken, ligt de nieuwe Edge+ al op straat. Een blamage voor het techbedrijf, want ze wisten het uiterlijk en de specificaties van de smartphone lang geheim te houden. Uitgerekend een dag voor de onthulling is het toestel gelekt.

Via Evan Blass is het uiterlijk van de Motorola Edge+ goed te zien. Op Twitter heeft Blass onder meer een promotievideo van het toestel gelekt. Aan de hand van een artikel op Droid-life zijn nu ook de specificaties naar buiten gekomen. Niets is meer een verrassing voor deze premium smartphone.

Bij de nieuwe Motorola Edge+ draait alles om het randloze scherm. De naam van de smartphone geeft het al een beetje weg natuurlijk. De Edge+ heeft een  6.7″ OLED display met een FHD (1080p) resolutie en verversingssnelheid van 90Hz. De telefoon beschikt over 256 GB aan UFS 3.0 opslag. Je kunt zowel bekabeld (18W) als draadloos (15W) opladen met deze smartphone. Veel concurrenten zijn een stuk sneller als het om laden gaat. Daar staat tegenover dat er wel een grote 5.000mAh batterij is gepropt in de telefoon.

De Motorola Edge+ heeft een krachtige Qualcomm Snapdragon 865 processor. Het toestel weet zich goed te onderscheiden van zijn concurrentie dankzij een 3.5mm-ingang voor bedrade koptelefoons en oortjes.

Op de achterkant zitten drie camera’s. Het gaat hier om een 108 MP + 16 MP groothoek + 8 MP telefoto setup. De selfiecamera aan de voorkant is goed voor 25 megapixel.

Klinkt allemaal veelbelovend. Daar staat uiteraard een prijs tegenover. De Motorola Edge+ gaat in de Verenigde Staten 1.000 dollar kosten. Dat kun je omrekenen naar een Europese prijs van 1.000 euro.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *