10 handige gadgets voor in de badkamer

Douche-gadgets
Dat je jouw smartphone niet in de douche kunt gebruiken wil niet zeggen dat je zonder gadgets de badkamer in hoeft. Deze tien maken een bezoekje aan de douchekabine ineens high-tech.

Moxie
Douche-gadget
Als je ooit wel eens muziek in de badkamer opzet, weet je dat het geluid altijd wegvalt als je met je hoofd onder de douchekop gaat staan. Logisch, aangezien het water het geluid blokkeert. De Moxie lost dit probleem heel simpel op door de Bluetooth-speaker in het midden van een douchekop te monteren. Op die manier stroomt het geluid net als het water naar beneden. De speaker kun je er overigens op ieder moment uitpakken om met je mee te nemen of op te laden.

iO Digital Shower
Douche-gadget
Als je echt een high-tech douche-ervaring wilt zul je de iO Digital moeten installeren. Dit kleine kastje geeft je allerlei opties om een douchebeurt helemaal naar eigen smaak in te stellen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de temperatuur en de waterdruk altijd perfect afgesteld staan op het moment dat jij de cabine binnenloopt.

Water Pebble
Douche-gadget
Leuk en aardig die gadgets, ondertussen stroomt het water wel lekker door. Het is dus niet verkeerd om ook een gadget in je high-tech badkamer te hebben die het watergebruik monitort, en je stap voor stap leert om zuiniger en korter te douchen. De Water Pebble herinnert hoe lang je doucht, en geeft middels een lampje aan wanneer het tijd is om te stoppen. Langzaam maar zeker wordt deze tijd steeds een beetje ingekort, zodat je zonder dat je er erg in hebt zuiniger wordt.

Portable Water Resistant Drop Speaker
Douche-gadget
Een handige draagbare speaker in de vorm van een waterdruppeltje, waar je met gemak je iPod of andere MP3-speler in kunt steken. Daarna scherm je het apparaat af met de bovenkant van deze waterdruppel. Met knopjes aan de buitenkant regel je vervolgens tijdens het douchen het volume en als je van nummer wilt wisselen. Ook handig voor op het strand!

Horizontale douche(?)
Douchegadget
Het gaat hier nog om een concept, maar we vonden het te gaaf en opvallend om te ontbreken. Het is in deze douche namelijk de bedoeling dat je gaat liggen, waarna een aantal afzonderlijke douchekoppen je schoonspoelen. De gebruiker kan tevens tussen verschillende stralen kiezen, zodat je niet alleen gemasseerd kan worden maar ook een grondige poetsbeurt krijgt.

Mirror Clearer
Douche-gadget
Met je hand of een handdoek een beslagen spiegel schoonmaken levert vaak tegenvallende resultaten op, dus waarom zou je deze ruitenwisser niet permanent met een zuignapje op je spiegel plakken? Na het douchen veeg je de condens er met één zwaai vanaf.

Fitbit Aria weegschaal
Douche-gadget
Deze slimme weegschaal maakt iedereen bewust van zijn of haar gewicht. Nadat je op de weegschaal bent gaan staan wordt de informatie naar je smartphone gestuurd en website van Fitbit. Daar kun je allerlei data aflezen in handige grafieken. Vervolgens krijg je aan de hand van deze gegevens tips om je gewicht te verbeteren en welk voedsel je wel of niet moet eten.

Towel Spa Towel Warmer
Douche-gadget
Als je altijd het gevoel wilt hebben dat je in een Spa bent, dan kun je deze handdoekenwarmer overwegen. In zes minuten tijd (een gemiddelde douchebeurt dus) warmt hij je handdoeken of ochtendjas op, zodat je uit een warme douche direct in een warme doek gewikkeld kunt worden.

RainBrian Controller
Douche-gadget
De RainBrain Controller is de opgevoerde versie van de iO Digital Shower. Je stelt er niet alleen de temperatuur en de waterdruk mee in, je kunt ook een muziekje selecteren en kan door vier verschillende mensen geprogrammeerd worden, zodat je direct de juiste douche-ervaring hebt als je de cabine instapt. Ook is er een ouderwetse controleknop aanwezig zodat je naderhand handmatig nog aan de temperatuur kunt sleutelen.

Tiya
Douche-gadget
Een putje uitspoelen behoort niet tot onze favoriete bezigheden, dus komt een simpele uitvinding als de Tiya als geroepen. Door het slimme kam-achtige design van dit doucheputje kun je het heel makkelijk schoonspoelen, zodat de haren vanzelf eraf stromen. Meer informatie over de Tiya lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *