10 miljoen aan prijzengeld voor Fortnite Fall Skirmish

Auteur: , Geen reacties
Fortnite

Een nieuw event is aanstaande!

Epic Games heeft officieel meer info bekendgemaakt over Fortnite Fall Skirmish, een evenement dat zes weken zal duren. Fortnite Fall Skirmish gaat volgend weekend live en is in het weekend van Twitchcon, dat zal plaatsvinden van 26 tot en met 28 oktober, afgelopen.

In die 6 weken is er in totaal 10 miljoen dollar aan prijzengeld te winnen. Met Fortnite Fall Skirmish nemen professionele teams over de hele wereld het tegen elkaar op in competitieve potjes. Teams worden beoordeeld op hun performance. Iedere week gedurende het evenement zijn er nieuwe challenges, mini-games en weekendcompetities.

Het is niet mogelijk om zomaar mee te doen. Epic Games verstuurd zelf de uitnodigingen aan pro gamers voor Fortnite Fall Skirmish. Afgelopen zomer organiseerde Epic Games een vergelijkbaar initiatief met Summer Skirmish. Bijna 500 Fortnite gamers wonnen geldprijzen tijdens dit evenement.

Binnenkort maakt Epic meer info bekend over de eerste week van Fortnite Fall Skirmish. Naarmate TwitchCon dichterbij komt zal Epic Games tevens meer info geven over de finale die zal plaatsvinden. Moge de beste man winnen..Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).