11 nieuwe trailers die je niet mag missen

Auteur: , 3 Reacties
Focus-filmtrailer

Het is een topweek voor filmliefhebbers, want de ene na de andere indrukwekkende trailer duikt op. Deze elf mag je absoluut niet missen.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1


Het langverwachte derde deel in de populaire Hunger Games serie komt er eindelijk aan. Jammer dat het slot is opgedeeld in twee delen, maar zo te zien aan deze nieuwe trailer valt er genoeg te beleven voor hoofdpersoon Katniss.

Halo Nightfall


De tv-serie Halo: Nightfall brengt de populaire Xbox-game naar je televisiescherm. De Master Chief wordt met rust gelaten, het speciale ONI-team speelt de hoofdrol in deze tv-serie. Dit team speciale ruimtesoldaten onderzoekt verdachte signalen op een alienwereld, wat natuurlijk uitdraait op een hoop geknal met geweren.

Disney’s Feast


De prijs voor schattigste trailer wint Feast zonder problemen. Deze korte animatiefilm van Disney is gemaakt door Patrick Osnborne, die eerder werkte aan Tangled en Wreck-It-Ralph. In 2013 won hij tevens een Oscar.

Focus


Will Smith speelt de hoofdrol in deze film waarin criminelen verheerlijkt worden. Met een actrice als Margot Robbie gaat dat misschien wel heel makkelijk, maar daar zul je ons niet over horen klagen. Romantiek gooit roet in het eten, waarna het totaal uit de hand loopt.

In Heart of the Sea


Voor de mensen met zeebenen onder ons is In Heart of the Sea niet te missen. Deze film romantiseert de zoektocht naar Moby Dick. Dit gaat goed mis, en al snel ligt het grootste deel van het schip op de bodem van de zee. Overleven geblazen dus voor de bemanningsleden.

Dying of the Light


Nicolas Cage is (weer) terug in een nieuwe film, waarin hij de rol van een CIA-agent vertolkt die gedwongen met pensioen moet. Net op dat moment komt hij erachter dat zijn aartsvijand nog leeft: Mohammad Banir. Drie keer raden wat Cage gaat doen.

Call of Duty: Advanced Warfare


De populairste shooterserie komt ook dit jaar terug met een nieuw deel, en daar komt zelfs Kevin Spacey voor opdagen. Een hoop explosies, robotpakken en prachtige graphics, wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Foxcatcher


Het leven van een topsporter gaat niet altijd over rozen, daar komt Channing Tatum al snel achter als hij gecoacht wordt om de beste worstelaar ter wereld te worden. De trailer is behoorlijk mysterieus, al lijkt er iets niet helemaal in orde te zijn wat betreft de relatie tussen trainer en sporter.

Citizenfour


De documentaire over Edward Snowden is bij voorbaat natuurlijk al interessant. De docu zoomt in op de relatie van Snowden en journalist Glenn Greenwald, terwijl ze samenwerken om de schandalen van de NSA boven water te brengen.

Halo 2 Anniversary


Eind dit jaar verschijnt er een HD-collectieserie van alle Halo-games (The Master Chief Collection) waarin de Master Chief de hoofdrol speelde. Waaronder Halo 2, waar wij nog heel wat warme multiplayerherinneringen van hebben. Bovenstaande trailer laat zien hoe de wereld op zijn kop stond toen Halo 2 in de schappen kwam te liggen. Nostalgie!

Big Hero 6


Gisteren schreven we al over Big Hero 6, de nieuwe animatiefilm van Disney en dezelfde studio die Frozen maakte. Een interessante film voor techheads, niet alleen omdat een robot een belangrijke rol vertolkt, maar ook omdat de film gemaakt werd met een 55.000-core supercomputer.3 reacties

Leuk, die Japanse Big Hero 6 trailer.
Katniss. Niet alleen bekend van The Hunger Games tegenwoordig. Lol..
Wow, die Foxcatcher trailer is goed!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).