17 juli is de Apple Watch hier te koop

apple watch zilver
Eindelijk: de Apple Watch is vanaf 17 juli in Nederland te koop voor een adviesprijs van 419 euro. Dat is 20 euro duurder dan in Duitsland.

We zaten niet in de eerste release-ronde, en ook niet in de tweede, maar nu is dan eindelijk bekend wanneer we de Apple Watch wél in Nederland kunnen kopen: op 17 juli is de smartwatch online beschikbaar, niet veel later volgen de Apple Stores. Ze zijn er dan meteen allemaal, van de sport tot de edition. Apple heeft dit aangekondigd op zijn site.

Het goedkoopste model is in Nederland 20 euro duurder dan bij onze oosterburen. Wij betalen 419 euro, zij 399. De 42mm-versie kost 469 in plaats van 449 euro. De Apple Watch Steel gaat tussen de 669 en 1219 euro kosten voor de 39mm-variant (819 tot 1269 euro voor de 42mm-versie). De Apple Watch Edition kost in Nederland 13.200 euro.

Hoeveel watches Apple op voorraad heeft is nog onduidelijk. Er wordt online druk gespeculeerd dat er te weinig zullen zijn, zoals meestal bij de lancering van nieuwe Apple-producten. In andere landen was dit ook het geval: levertijden voor de Apple Watch liepen daar snel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *