22-jarige Nederlander wil Thuisbezorgd het nakijken geven

Dayli
Met een nieuwe app gaat deze ondernemer de strijd aan met de gevestigde orde.

De applicatie luistert naar de naam Dayli. Met Dayli kun je gezond en gevarieerd eten bestellen, voor een eerlijke prijs. Dat is bij de concurrentie soms wel anders en juist op dat punt weet de nieuwe app zich te onderscheiden.

Met de app kun je drie maaltijden kiezen die voor een tientje binnen 20 minuten worden bezorgd. De ondernemer achter Dayli is de 22-jarige Thijl Klerkx. Klerkx zit al jaren in het wereldje van online voedselbezorging. Als 15-jarige richtte de Nederlander een bezorgservice voor biologische boodschappen op. In de vijf jaar daarna werkte Klerkx als consultant voor diverse multinationals en meerdere bezorgdiensten werden opgericht.

De 22-jarige gelooft in zijn idee. Hij heeft dan ook geen investeerders benadert of een crowdfundingcampagne gestart om geld te werven. Zijn eigen vermogen zit nu in Dayli. De dienst is gestart in Amsterdam en opereert momenteel enkel vanuit onze hoofdstad. Dayli wil in de nabije toekomst uitbreiden naar andere steden in Nederland. De app is HIER te downloaden voor iOS-gebruikers. Androiders klikken DAAR.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *