$2500 voor je oude iPod Mini?

Ipod Nano
Geloof het of niet, de eerste generatie iPods zijn inmiddels vintage, en zo doende geld waard voor verzamelaars. Als je iPod Mini nog werkt kun je daar duizenden euros aan overhouden.

Je verslaggever van dienst was helaas zo stom die oude meuk gewoon naar het grofvuil te brengen, dus duizend dollar voor een iPod Shuffle (een onding trouwens) zit er hier niet in. Toch is dat wat hij eventueel kan opbrengen – ten minste, factory sealed en in mint condition natuurlijk, want ook Apple-verzamelaars hechten daar blijkbaar aan. En een zeldzame uitvoering (dat kan gewoon de doos zijn) helpt natuurlijk ook.

Duizenden dollars voor Ipods, het klinkt bijna goedkoop als je bedenkt dat je ook 9000 dollar voor een poster kan neertellen. Gelukkig betreft het daar de vraagprijs, dus je kunt er wellicht wat vanaf pingelen.

Het zijn gek genoeg vooral de Apple-producten die dit soort bedragen opleveren. Hoewel iemand in Singapore ook hoopt 3000 dollar te krijgen voor deze Nokia (in retail-verpakking uiteraard). En die maffe Vertu-telefoons worden soms ook voor een bedrag met vier nullen aangeboden.

Waar zie je nog meer echt gekke prijzen? Bij de zeer zeldzame games, zoals deze Nes-cartridge van het wereldkampioenschap van 1990. Die heb je waarschijnlijk niet op zolder liggen.

Nog geen reacties

  1. Tja, het is wat de gek er voor geeft. Ooit ook een I-pod mini bezeten. Had een soort sprong in kwaliteit/beleving van de muziek verwacht. Geen sprake van. Werd helemaal gestoord van die vervelende I-tunes app op mijn pc. Drag&drop van mijn mp3-tjes kon wel via een of andere omweg. Na 2 weken lag ie stof te verzamelen in mijn la en na 3 weken heb ik ‘m verkocht. Met 2 tientjes verlies, dus dat is dan nu wel weer zonde ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *