3 tips om geld te verdienen op Instagram

Auteur: , Geen reacties
Instagram Money

Er is veel meer dat je op Instagram kunt doen behalve het volgen van modellen. Drie tips om er geld aan te verdienen.

Waar een platform als Twitter geen manier weet te vinden om het aantal gebruikersaccounts om te zetten in winst, daar komt het geld bij Instagram wel degelijk met scheppen binnen. En voor gebruikers zijn er ook mogelijkheden om te verdienen via het platform.

1. Licenseren van fotos

Stockfotos zijn momenteel behoorlijk uit de mode en adverteerders willen graag originele beelden gebruiken in hun campagnes. Als je zelf goede afbeeldingen maakt, dan zijn er verschillende platforms waarop je deze kunt verkopen. Misschien wel de bekendste is Foap, die een overzichtelijke interface hebben en de opbrengsten 50-50 verdelen tussen fotograaf en platform. Tussen de adverteerders zitten ook Nederlandse bedrijven zoals Heineken, dus als je je eigen afbeeldingen graag eens in een campagne wil zien is dit een mooie optie. Foap download je hier voor iOS en hier voor Android.

2. Verkoop producten via je pagina

Er zijn meerdere tools waarmee je een Instagram-pagina kunt omtoveren tot een overzichtelijke webwinkel. Eén daarvan is Peerfly, dat je hier vindt. Het fijne van deze dienst is dan weer dat je ook kunt verdienen met het verkrijgen van leads, en je dus niet afhankelijk bent van concrete sales.

3. Verkoop je Instagram-account

Heb je helemaal geen zin meer in de fotografie of je webshop, dan kun je een Instagram-account gewoon verkopen. Je hoeft hem niet op Marktplaats te zetten: het kan gewoon via een site als Viralaccounts.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).