3nder: een app om al je trio’s te regelen

Cahrlie heeft 'm niet nodig, nee
Eerst was er Grinder voor homo’s, toen kwam Bang With Friends, onlangs explodeerde Tinder als vleeskeuringsapp voor alle seksen, en nu is er eindelijk een applicatie die in de behoefte van triofanaten voorziet. ‘Threesomes made easy’, aldus de app-omschrijving. Nou, waar wacht je nog op?

3nder (spreek uit: thrien-der) is een project van de Londense software-ontwikkelaar Dimo Trifonov. De naam en het doel zijn overduidelijk met een knipoog gelinkt aan Tinder, maar de app is serieus in haar doelstelling: als single of stelletje met een paar swipes een triootje regelen. Het liefst een beetje in de buurt.

3nder: een app om al je trio's te regelen

In de app kun je een profiel aanmaken waarin je voorkeuren worden opgeslagen, om vervolgens door een lijst van gegadigden te scrollen. Er komt ook Incognito-modus waarmee je anoniem naar geïnteresseerden voor een ménage à trois kunt zoeken.

3nder laat weten in de eerste week 5.000 inschrijvingen te hebben ontvangen
3nder: een app om al je trio's te regelen

Volgens de makers van 3nder schort er nog veel aan de acceptatie van trio-liefhebbers en worden ze door de maatschappij op dezelfde manier gediscrimineerd als homo’s 15 jaar geleden. 3nder zou wel even voor die acceptatie kunnen zorgen, maar ze hebben daarvoor nog wel wat geld nodig om de app af te maken, en zijn daarom gestart met crowdfunding.

Wanneer de app wordt gelanceerd in de App Store is nog niet bekend. Je kunt je wel alvast inschrijven.

[lg_folder folder=”0_Divers/3nder/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *