4 dingen die je moet weten over bezorging op dezelfde dag bij Bol.com

Bolcom
De bekende webshop gaat producten op dezelfde dag bezorgen. Dit moet je weten.

Onder andere concurrent Coolblue had het al, maar nu gaat ook webshop Bol.com deze dienst aanbieden. Een bestelling plaatsen om deze vervolgens dezelfde dag nog bezorgd te krijgen. Vroeger moest je enkele dagen op je pakketje wachten, later werd dit “voor xx.xx besteld, morgen in huis” en straks gaat bezorgen op dezelfde dag mainstream worden. Hier zijn 4 dingen die je moet weten.

300.000 producten
In het enorme gamma van Bol zijn er 300.000 producten die op dezelfde dag kunnen worden bezorgd. In de toekomst wil de Nederlandse webshop dit aantal uitbreiden. De bedoeling is dat binnen enkele jaren ongeveer een miljoen producten over deze bezorgmogelijkheid beschikken.

Bestel voor 12:00!
Er zitten wel voorwaarden verbonden aan een levering op dezelfde dag. De order dient voor 12:00 uur geplaatst te zijn. Het pakketje kun je ’s avonds thuisverwachten. Tussen 18:00 uur en 21:30 uur komt de bezorger.

Extra betalen
De dienst is niet gratis. Bol rekent een tarief van 1,99 euro. Heb je geen haast dan kun je dus beter gewoon afwachten voor de volgende dag. Als je toevallig die avond naar een verjaardag moet dan is de nieuwe dienst van de webshop een uitkomst.

Zeven dagen per week
De nieuwe bezorgmogelijkheid geldt ook in het weekend. Wil je een pakketje op zondag laten bezorgen dan komen hier extra kosten bij kijken. Het gaat om 0,99 cent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *