4 dingen die je moet weten over CoD: Black Ops 4

Auteur: , Geen reacties
4 dingen die je moet weten over CoD: Black Ops 4

Er is veel nieuwe informatie bekend over de game.

Treyarch heeft tijdens een event de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4 uit de doeken gedaan. Voor het eerst werden multiplayer gameplay beelden getoond en werd meer info over het spel verteld. Daarnaast deelde de ontwikkelaar voor het eerst de zombie-modus, die een stuk anders gaat zijn dan traditionele CoD-spelers nu gewend zijn.

1. Multiplayer op de schop
Helaas is Black Ops 4 nog steeds op dezelfde oude engine gebouwd. Toch zijn er enkele dingen behoorlijk anders. Voortaan hebben spelers een gezondheidsbalkje boven het hoofd staan. Zo kun je zien hoeveel gezondheid de vijand of je mede-speler nog heeft. Een andere vernieuwing is het feit dat je gezondheid niet meer heelt tijdens het rondrennen. Je moet echt gaan healen nu. Daarmee is de traditionele gameplay van CoD multiplayer overboord gegooid.

2. Geen singleplayer
Het hing al even in de lucht en nu is het officieel. De singleplayer van CoD is verleden tijd. In elk geval in Black Ops 4. De focus ligt op multiplayer en de zombie-mode in deze game. Is dat erg? Mhaw, sinds de Modern Warfare-reeks is het niveau drastisch achteruit gegaan qua verhaallijn. Blijkbaar hadden ze dat bij Call of Duty ook door.

3. Er komt een Battle Royale mode
Geïnspireerd op het populaire Fortnite, komt er een Battle Royale mode naar Call of Duty: Black Ops 4. Deze vorm van last-player-standing gameplay is nieuw voor de Call of Duty-reeks en zal spannende potjes opleveren.

4. Zombie-mode op de schop
Ook de zombies zijn geheel anders. Geen levels waar je doorheen moet worstelen in een stad of verlaten fabriek, maar een gladiatoren arena is dit keer het decor van de zombie-modus. Het is een mix van mythologie en zombies die samenkomen. Een erg opmerkelijke aanpak, aangezien zeker niet iedereen dit gaat waarderen.

Call of Duty: Black Ops 4 ligt vanaf 12 oktober in de winkel voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).