4 dingen die we weten over de nieuwe Netflix-serie Cursed

Auteur: , Geen reacties
Netflix

Deze nieuwe serie krijgt een bekende hoofdrolspeelster.

Het aantal Netflix Original-producties vliegen je om de oren. Daar zal over een tijdje de serie Cursed aan worden toegevoegd. Langzaam maar zeker komt er meer informatie over deze nieuwe tv-serie naar buiten. Een overzicht aan informatie van wat nu bekend is over Cursed check je hieronder.

Het verhaal
Cursed vertelt het verhaal van koning Arthur door de ogen van Nimue, een tiener die dankzij een mysterieuze gave bekend staat als The Lady of the Lake. Fantasy staat hoog in het vaandel bij deze nieuwe serie, waarbij verschillende thema’s aan het licht komen. Netflix heeft al een korte beschrijving voor de tv-serie:

In deze nieuwe versie van de legende van Arthur bundelen de tiener Nimue en de huurling Arthur hun krachten om Merlijn te vinden en een eeuwenoud zwaard af te leveren

De productie
De eerste twee afleveringen van de serie zullen geproduceerd worden door Zetna Fuentes. De regie is tevens in handen van Fuentes. Schrijver Frank Miller is verbonden aan de serie en Silenn Thomas is co-producer van Cursed. Miller en Thomas schrijven tegelijkertijd een comic voor Cursed en de televisieserie zal gebaseerd worden op dit verhaal. Het is nog niet bekend wanneer Cursed op Netflix te zien zal zijn, maar het boek zal in de herfst van 2019 worden uitgebracht.

Cast
Over de cast is nog weinig bekend. Wel is duidelijk wie de hoofdrol op zich zal nemen. Nimue wordt vertolkt door actrice Katherine Langford, bekend als hoofdpersonage Hannah Baker in de succesvolle Netflix-serie 13 Reasons Why. Op Instagram laat Langford weten het een eer te vinden de hoofdrol van Nimue op zich te mogen nemen. Verder is duidelijk dat de opnames nog moeten beginnen.

Wat zegt Netflix?
Netflix laat weten dat de serie gepland staat voor 2019. Wanneer is niet bekend. Gezien het feit dat het boek in de herfst van 2019 verschijnt, is het aannemelijk dat Cursed in het najaar van volgend jaar op Netflix te zien zal zijn. De Amerikaanse streamingdienst plaatst de serie in de genres ‘Amerikaanse series’ en S’ci-Fi’.

Fotocredit: Katherine Langford op InstagramEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).